Back to top
Tawk.to

Multifunctionele overkapping voor woonzorgcentrum

Home Projecten Multifunctionele overkapping voor woonzorgcentrum

Op het buitenterrein van een tijdelijke woonlocatie in Ermelo is een overkapping geplaatst die zowel fungeert als fietsenstalling en berging voor containers.

Fietsoverkapping en containerberging

De overkapping waar voor gekozen is, is een combinatie van  FalcoLok 500.en FalcoLok 300 Deze op maat gemaakte overkapping heeft afmetingen van 812 x 400 cm. Het dak bestaat uit platen die deels bestaan uit aluzinc profielplaten en deels uit transparante polycarbonaat platen.

De bekleding rondom bestaat uit FSC® gecertificeerd hardhouten schroten, ook de tussenwanden die in de overkapping zijn geplaatst om een scheiding aan te geven tussen de ruime voor de fietsen en de berging voor de containers zijn FSC® gecertificeerd.

In het compartiment bestemd voor de fietsen zijn FalcoSound fietsenrekken geplaatst om 27 fietsen te parkeren.

De fietsenstalling en de containerberging hebben elk hun eigen opening. In de overkapping is ook een bewegingsmelder geplaatst en Falco heeft voor de verlichting gezorgd.

 

Advies fietsparkeren

Falco's productadviseurs staan klaar om u telefonisch ( (0546) 55 44 44) of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij u graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe. Om u ook online optimaal van dienst te kunnen zijn, kunt u voor meer informatie over onze producten en nieuws,  Falco E-News aanvragen. U ontvangt dan bovendien een heerlijke Falco alco Tony's Chocolonely reep! 

 

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!