Back to top
Tawk.to

Modulaire fietsoverkapping uitgebreid met aanbouwvakken

Home Projecten Modulaire fietsoverkapping uitgebreid met aanbouwvakken

Woonzorgcentrum De Bleijke had behoefte aan meer fietsparkeerplekken. Falco heeft de bestaande overkapping FalcoSail uitgebreid met twee aanbouwvakken. Dit was relatief eenvoudig door de modulaire opzet van al onze overkappingen.

Transparante fietsoverkapping FalcoSail

De bestaande overkapping is in 2011 geplaatst door Falco. Op dit buitenterrein wordt de FalcoSail ingezet als fietsenstalling. Door de ruime inloophoogte en diepte van de fietsoverkapping heeft deze overkapping een groot gebruikersgemak. De FalcoSail is onderhoudsarm en staat er ook ruim 12 jaar na plaatsing prima bij! De overkapping is modulair opgebouwd zodat de overkapping makkelijk uit te breiden is met het gewenste aantal aanbouwvakken. Begin 2023 zijn er twee aanbouwvakken geplaatst, met een totale lengte van 6 meter. 

Het dak en de achterwand van de FalcoSail zijn gemaakt van helder polycarbonaat. De staalconstructie is gepoedercoat in RAL 7010, net zoals de bestaande overkapping.

Fietsenrekken A-11

Fietsen kunnen worden geparkeerd in ons meest basic fietsenrek  A-11. Onder de FalcoSail staan twee fietsenrekken A-11 met elk 7 plaatsen en een h.o.h. van 37,5 cm

Advies

Advies over fietsparkeren? Welke stalling het beste op uw buitenterrein past, en welk fietsenrek? Overkapping uitbreiden? Renoveren? De oude overkapping nemen wij graag terug!

Falco heeft meer dan 70 jaar ervaring met fietsparkeren. De expertise, mogelijkheid tot eigen ontwerp en productie onder eigen dak biedt veel mogelijkheden om een passende fietsparkeervoorziening te maken. Falco's projectadviseurs geven u graag advies, ook op locatie. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze projectadviseurs via 0546 55 44 44 of via verkoop@falco.nl

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!