Back to top
Tawk.to

Modulaire fietsoverkapping uitgebreid met aanbouwvakken

Home Projecten Modulaire fietsoverkapping uitgebreid met aanbouwvakken

Woonzorgcentrum De Bleijke had behoefte aan meer fietsparkeerplekken. Falco heeft de bestaande overkapping FalcoSail uitgebreid met twee aanbouwvakken. Dit was relatief eenvoudig door de modulaire opzet van al onze overkappingen.

Transparante fietsoverkapping FalcoSail

De bestaande overkapping is in 2011 geplaatst door Falco. Op dit buitenterrein wordt de FalcoSail ingezet als fietsenstalling. Door de ruime inloophoogte en diepte van de fietsoverkapping heeft deze overkapping een groot gebruikersgemak. De FalcoSail is onderhoudsarm en staat er ook ruim 12 jaar na plaatsing prima bij! De overkapping is modulair opgebouwd zodat de overkapping makkelijk uit te breiden is met het gewenste aantal aanbouwvakken. Begin 2023 zijn er twee aanbouwvakken geplaatst, met een totale lengte van 6 meter. 

Het dak en de achterwand van de FalcoSail zijn gemaakt van helder polycarbonaat. De staalconstructie is gepoedercoat in RAL 7010, net zoals de bestaande overkapping.

Fietsenrekken A-11

Fietsen kunnen worden geparkeerd in ons meest basic fietsenrek  A-11. Onder de FalcoSail staan twee fietsenrekken A-11 met elk 7 plaatsen en een h.o.h. van 37,5 cm

Advies

Advies over fietsparkeren? Welke stalling het beste op uw buitenterrein past, en welk fietsenrek? Overkapping uitbreiden? Renoveren? De oude overkapping nemen wij graag terug!

Falco heeft meer dan 70 jaar ervaring met fietsparkeren. De expertise, mogelijkheid tot eigen ontwerp en productie onder eigen dak biedt veel mogelijkheden om een passende fietsparkeervoorziening te maken. Falco's projectadviseurs geven u graag advies, ook op locatie. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze projectadviseurs via 0546 55 44 44 of via verkoop@falco.nl

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!