Back to top
Tawk.to

Moderne FalcoPod fietskluizen in de U.K

Home Projecten Moderne FalcoPod fietskluizen in de U.K

Ons dochterbedrijf Falco U.K is deze maand begonnen met de uitrol van een serie van in totaal 100 fietskluizen met geïntegreerde mobiele app toegang voor de gemeente Brighton & Hove.

FalcoPod fietskluizen

De FalcoPod fietstrommel kan worden ingezet als buurtfietsenstalling in buurten waar bewoners geen mogelijkheid hebben om fietsen op eigen terrein te plaatsen. In een fietskluis kunnen 5 fietsen geparkeerd worden. De FalcoPod is gebruiksvriendelijk en veilig. Via een speciaal ontwikkelde app kunnen bewoners van de badplaats Brighton snel en gemakkelijk toegang krijgen tot de fietskluis. Gebruikers die geen smartphone hebben, kunnen een fysieke sleutel gebruiken.

De wandbekleding van de FalcoPods is staalplaat, gepoedercoat in een donkergroene kleur. Deze plaat is voorzien van stickers om elke pod te personaliseren.

Advies over fietsparkeren

De FalcoPod neemt dezelfde hoeveelheid ruimte in beslag als een halve auto parkeerplaats. Voor uw gemeente, appartementencomplex of bedrijventerrein op zoek naar een manier om fietsen te parkeren? Onze projectadviseurs denken graag met u mee. Neem contact op onze verkoop afdeling via info@falco.nl of (0546) 55 44 44.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!