Back to top
Tawk.to

Mindervalide Overkapping Willem II Tilburg

Home Projecten Mindervalide Overkapping Willem II Tilburg

In opdracht van Troeijen heeft Falco vanaf het beginstadia meegedacht over een geschikte overkapping voor minder valide supporters in het stadion van Willem II in Tilburg. Door het aanleveren van een rendering van onze ontwerpafdeling kreeg de klant een goed beeld van de mogelijkheden. Op de afbeeldingen hieronder zijn zowel de rendering als het eindresultaat te zien. 

OVERKAPPING OP MAAT

Men was op zoek naar een overkapping voor de plek waar de minder valide supporters hun club aanmoedigen. Er zijn een aantal renderingen gemaakt door de Falco afdeling productontwikkeling. In het stadion van Willem II is een aangepaste bestaande FalcoTel overkapping geplaatst. In de ontwerpfase zijn een aantal zaken aangepast. De overkapping is gemonteerd op een stelconplaat. De hoogte van de overkapping was een relevant aspect, het publiek op de achterliggende tribunes moest hier geen hinder van ondervinden. Een belangrijke eis aan het dak was dat het dak lichtdoorlatend was. In de rendering is de overkapping met damwand profielplaten getekend, bij de uiteindelijke uitvoering is gekozen voor vlakke beplating polycarbonaat. 

Klik hier voor een compleet overzicht van alle overkappingen uit het assortiment van Falco. 

ADVIES

Ook op zoek naar een oplossing voor een (overkapping)probleem? Neem dan contact op met Falco, wij denken graag met u mee! Onze projectadviseurs zijn altijd bereid om met u na te denken over de inrichting van uw buitenruimte. In samenwerking met de afdeling productontwikkeling kunnen er bijvoorbeeld renderingen op maat gemaakte overkappingen worden gemaakt. 

 

Vraag hier ons Falco in projects boek aan voor inspiratie. 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!