Back to top
Tawk.to

Mindervalide Overkapping Willem II Tilburg

Home Projecten Mindervalide Overkapping Willem II Tilburg

In opdracht van Troeijen heeft Falco vanaf het beginstadia meegedacht over een geschikte overkapping voor minder valide supporters in het stadion van Willem II in Tilburg. Door het aanleveren van een rendering van onze ontwerpafdeling kreeg de klant een goed beeld van de mogelijkheden. Op de afbeeldingen hieronder zijn zowel de rendering als het eindresultaat te zien. 

OVERKAPPING OP MAAT

Men was op zoek naar een overkapping voor de plek waar de minder valide supporters hun club aanmoedigen. Er zijn een aantal renderingen gemaakt door de Falco afdeling productontwikkeling. In het stadion van Willem II is een aangepaste bestaande FalcoTel overkapping geplaatst. In de ontwerpfase zijn een aantal zaken aangepast. De overkapping is gemonteerd op een stelconplaat. De hoogte van de overkapping was een relevant aspect, het publiek op de achterliggende tribunes moest hier geen hinder van ondervinden. Een belangrijke eis aan het dak was dat het dak lichtdoorlatend was. In de rendering is de overkapping met damwand profielplaten getekend, bij de uiteindelijke uitvoering is gekozen voor vlakke beplating polycarbonaat. 

Klik hier voor een compleet overzicht van alle overkappingen uit het assortiment van Falco. 

ADVIES

Ook op zoek naar een oplossing voor een (overkapping)probleem? Neem dan contact op met Falco, wij denken graag met u mee! Onze projectadviseurs zijn altijd bereid om met u na te denken over de inrichting van uw buitenruimte. In samenwerking met de afdeling productontwikkeling kunnen er bijvoorbeeld renderingen op maat gemaakte overkappingen worden gemaakt. 

 

Vraag hier ons Falco in projects boek aan voor inspiratie. 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!