Back to top
Tawk.to

Met Falco producten de lucht in!

Home Projecten Met Falco producten de lucht in!

Camelot Real Estate heeft een grauw kantoor aan de Rijswijkstraat  in Amsterdam getransformeerd naar 232 zelfstandige wooneenheden voor jongeren en studenten.

Op de 12e verdieping is een algemene ontmoetingsruimte en een dakterras gerealiseerd.

Dakterras

Het dakterras is ingericht met drie FalcoBloc picknick tafels, twee zitbanken FalcoBloc zonder rug, twee zitbanken FalcoBloc met rugleuning, twee FalcoJona afvalbakken met een inhoud van 70 liter en drie FalcoAsh peukenpalen. De banken zijn voorzien van doppen, zodat de banken verplaatsbaar zijn voor een vrijstaande opstelling.

De stalen delen van alle FalcoBloc producten en van de FalcoJona afvalbakken zijn gepoedercoat in dezelfde RAL kleur, te weten RAL 7016.

Plaatsing

Het dakterras van het appartementen complex bevindt zich op 40 meter hoog. Falco heeft ook zorg gedragen voor het plaatsen van de producten. Hiervoor is een hijskraan gebruikt.

Advies

Wilt u advies over het plaatsen van straatmeubilair op een dakterras of een binnentuin? Onze adviseurs zijn graag bereid om uw te adviseren. Voor inspiratie kunt u ook onze borden op Pinterest bekijken!

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!