Back to top
Tawk.to

Met Falco producten de lucht in!

Home Projecten Met Falco producten de lucht in!

Camelot Real Estate heeft een grauw kantoor aan de Rijswijkstraat  in Amsterdam getransformeerd naar 232 zelfstandige wooneenheden voor jongeren en studenten.

Op de 12e verdieping is een algemene ontmoetingsruimte en een dakterras gerealiseerd.

Dakterras

Het dakterras is ingericht met drie FalcoBloc picknick tafels, twee zitbanken FalcoBloc zonder rug, twee zitbanken FalcoBloc met rugleuning, twee FalcoJona afvalbakken met een inhoud van 70 liter en drie FalcoAsh peukenpalen. De banken zijn voorzien van doppen, zodat de banken verplaatsbaar zijn voor een vrijstaande opstelling.

De stalen delen van alle FalcoBloc producten en van de FalcoJona afvalbakken zijn gepoedercoat in dezelfde RAL kleur, te weten RAL 7016.

Plaatsing

Het dakterras van het appartementen complex bevindt zich op 40 meter hoog. Falco heeft ook zorg gedragen voor het plaatsen van de producten. Hiervoor is een hijskraan gebruikt.

Advies

Wilt u advies over het plaatsen van straatmeubilair op een dakterras of een binnentuin? Onze adviseurs zijn graag bereid om uw te adviseren. Voor inspiratie kunt u ook onze borden op Pinterest bekijken!

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!