Back to top
Tawk.to

Met Falco producten de lucht in!

Home Projecten Met Falco producten de lucht in!

Camelot Real Estate heeft een grauw kantoor aan de Rijswijkstraat  in Amsterdam getransformeerd naar 232 zelfstandige wooneenheden voor jongeren en studenten.

Op de 12e verdieping is een algemene ontmoetingsruimte en een dakterras gerealiseerd.

Dakterras

Het dakterras is ingericht met drie FalcoBloc picknick tafels, twee zitbanken FalcoBloc zonder rug, twee zitbanken FalcoBloc met rugleuning, twee FalcoJona afvalbakken met een inhoud van 70 liter en drie FalcoAsh peukenpalen. De banken zijn voorzien van doppen, zodat de banken verplaatsbaar zijn voor een vrijstaande opstelling.

De stalen delen van alle FalcoBloc producten en van de FalcoJona afvalbakken zijn gepoedercoat in dezelfde RAL kleur, te weten RAL 7016.

Plaatsing

Het dakterras van het appartementen complex bevindt zich op 40 meter hoog. Falco heeft ook zorg gedragen voor het plaatsen van de producten. Hiervoor is een hijskraan gebruikt.

Advies

Wilt u advies over het plaatsen van straatmeubilair op een dakterras of een binnentuin? Onze adviseurs zijn graag bereid om uw te adviseren. Voor inspiratie kunt u ook onze borden op Pinterest bekijken!

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!