Back to top
Tawk.to

Materialenberging bij Go Ahead Eagles, Deventer

Home Projecten Materialenberging bij Go Ahead Eagles, Deventer

Een grote berging waar alle materialen voor de voetbaltraining droog en diefstalveilig opgeslagen worden. Dat was de wens van voetbalvereniging Go Ahead Eagles uit Deventer. Bij het trainingsveld naast stadion De Adelaarshorst leverde en monteerde Falco de modulaire overkapping FalcoLok.

FalcoLok

De materialenberging, gebaseerd op de FalcoLok fietsenstalling, heeft een afmeting van ca. 1750x400 cm. De hoogte is 225 cm. De combi overkapping bestaat uit twee gedeeltes: een afsluitbaar deel (ca. 1250x400 cm) en een open deel (ca. 500x400 cm). De afsluitbare berging heeft een dubbele en een enkele draaideur die afsluitbaar zijn.

Modulair

Binnen de serie FalcoLok wordt de basis van de overkapping gevormd door een beginvak. Deze kan vervolgens via zijwanden, kopwanden, looppadafsluitingen en deuren afgebouwd worden. Vervolgens kan dit systeem via aanbouwvakken zowel in de breedte als in de lengte worden uitgebreid. Dit is onbeperkt.

Constructie

De dakconstructie van de berging is opgebouwd uit stalen dakframes voorzien van een rondom lopende goot. De dakplaten zijn van Aluzinc damwand-profiel van 1 mm dik en steunen op de gelaste spanten. Bij de FalcoLok overkapping zijn vele wandkeuzes mogelijk. Go Ahead heeft voor de meest gangbare optie gekozen: hardhouten open latwerk.

Daarnaast zijn er nog tal van andere opties waaronder:

  • Trespa beplating
  • Geperforeerde staalplaat
  • Traliepanelen
  • Houten overlap schroten
  • Polycarbonaat
  • Gepotdekselde profielplaten
  • Etc.

Montage

Het Falco montageteam heeft de overkapping geplaatst en gemonteerd, op de foto’s ziet u het begin tot aan het eindresultaat. Ook onze productie afdeling bevindt zich in onze hoofdvestiging in Vriezenveen; wij verzorgen uw project van begin tot eind! Neem contact op met Falco voor uw project; bel 0546 55 44 44 of e-mail verkoop@falco.nl.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!