Back to top
Tawk.to

Materialenberging bij Go Ahead Eagles, Deventer

Home Projecten Materialenberging bij Go Ahead Eagles, Deventer

Een grote berging waar alle materialen voor de voetbaltraining droog en diefstalveilig opgeslagen worden. Dat was de wens van voetbalvereniging Go Ahead Eagles uit Deventer. Bij het trainingsveld naast stadion De Adelaarshorst leverde en monteerde Falco de modulaire overkapping FalcoLok.

FalcoLok

De materialenberging, gebaseerd op de FalcoLok fietsenstalling, heeft een afmeting van ca. 1750x400 cm. De hoogte is 225 cm. De combi overkapping bestaat uit twee gedeeltes: een afsluitbaar deel (ca. 1250x400 cm) en een open deel (ca. 500x400 cm). De afsluitbare berging heeft een dubbele en een enkele draaideur die afsluitbaar zijn.

Modulair

Binnen de serie FalcoLok wordt de basis van de overkapping gevormd door een beginvak. Deze kan vervolgens via zijwanden, kopwanden, looppadafsluitingen en deuren afgebouwd worden. Vervolgens kan dit systeem via aanbouwvakken zowel in de breedte als in de lengte worden uitgebreid. Dit is onbeperkt.

Constructie

De dakconstructie van de berging is opgebouwd uit stalen dakframes voorzien van een rondom lopende goot. De dakplaten zijn van Aluzinc damwand-profiel van 1 mm dik en steunen op de gelaste spanten. Bij de FalcoLok overkapping zijn vele wandkeuzes mogelijk. Go Ahead heeft voor de meest gangbare optie gekozen: hardhouten open latwerk.

Daarnaast zijn er nog tal van andere opties waaronder:

 • Trespa beplating
 • Geperforeerde staalplaat
 • Traliepanelen
 • Houten overlap schroten
 • Polycarbonaat
 • Gepotdekselde profielplaten
 • Etc.

Montage

Het Falco montageteam heeft de overkapping geplaatst en gemonteerd, op de foto’s ziet u het begin tot aan het eindresultaat. Ook onze productie afdeling bevindt zich in onze hoofdvestiging in Vriezenveen; wij verzorgen uw project van begin tot eind! Neem contact op met Falco voor uw project; bel 0546 55 44 44 of e-mail verkoop@falco.nl.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

 • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
 • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
 • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
 • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
 • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!