Back to top
Tawk.to

Kleurrijke afvalbakken op onderwijscampus Porteum

Home Projecten Kleurrijke afvalbakken op onderwijscampus Porteum

Op het buitenterrein van de gloednieuwe onderwijscampus Porteum in Lelystad zijn zes afvalbakken in verschillende kleuren geplaatst. De kleuren van de afvalbakken passen perfect bij de diverse kleuren van de geobuwen.

FalcoJona afvalbak

De FalcoJona afvalbak is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De afvalbakken die geplaatst zijn bij Porteum hebben een inhoud van 70 liter. Daarnaast zijn er ook afvalbakken met een inhoud van 50 en 100 liter. Het meest opvallende aan het uiterlijk van deze FalcoJona variant is het feit dat de bak doorloopt tot aan het maaiveld.

De afvalbak FalcoJona heeft behalve haar mooie design ook een sterke binnenbak. Daarnaast voorkomt het ontwerp dat er afval bovenop de afvalbak wordt gedeponeerd en bemoedigt het wegwerpen in de daarvoor bestemde opening. De FalcoJona is voorzien van een degelijke sluiting met een trilvast veiligheidslot en driekant-sleutel. Hiermee wordt de deur geopend en kan de binnenbak eenvoudig worden geleegd.

De FalcoJona is gemaakt van thermisch verzinkt staal, de binnenbak is van sendzimir verzinkt staal. Dit zijn duurzame materialen door hun lange levensduur en recyclebaar. De omlijsting van de afvalbak is van staal, ronde buis. 

Alles in eigen beheer

De FalcoJona is ontworpen door Falco's eigen ontwerp afdeling en wordt geproduceerd op Falco's hoofdvestiging in Vriezenveen. Ook het poedercoaten van de afvalbak in verschillende kleuren is door Falco zelf gedaan.

Doordat Falco de volledige regie heeft over het hele proces; van ontwerp tot productie is het relatief eenvoudig om producten op maat te maken voor klanten die in het standaard assortiment niet precies vinden wat ze zoeken.

Advies

Onze projectadviseurs geven u graag een vrijblijvend advies, ook op locatie. Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl voor een afspraak.

 

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!