Back to top
Tawk.to

Kleurrijk straatmeubilair op schoolplein

Home Projecten Kleurrijk straatmeubilair op schoolplein

Het schoolplein van het Eligant Lyceum in Zutphen is ingericht met kleurrijk straatmeubilair zoals picknicksets en afvalbakken.

Picknicksets

Aan de rand van het schoolplein staan acht picknicksets uit de FalcoBloc serie. Bijzonder aan deze picknicktafel is dat er geen tafelsteunen gebruikt zijn, maar dat deze doorlopen in de banksteunen. De staaldelen zijn hier gepoedercoat in vier verschillende opvallende kleuren. Er kan gekozen worden uit ruim 190 RAL-kleuren (staaldelen worden niet standaard gepoedercoat). 

Voor de tafel zijn vijf houten delen gebruikt en per zitgedeelte twee houten delen. Falco gebruikt voor haar eigen productie van straatmeubilair alleen FSC®-gecertificeerd hout. Dit wordt kenbaar gemaakt middels onderstaand logo. Falco is al sinds de start betrokken bij FSC® en in het bezit van het FSC certificaat sinds 1997. Falco is gecertificeerd onder nummer CU-COC-008530. Ons FSC®-licentienummer is FSC-C016221

De FalcoBloc picknicktafel is leverbaar in verschillende varianten; met strip of als vrijstaande opstelling. Ook is het mogelijk om voor een variant met voetplaat te kiezen. In onze webshop is het meteen duidelijk welke opties er verkrijgbaar zijn.

Afvalbakken

Naast de picknicksets zijn er ook drie FalcoJona afvalbakken geplaatst op het schoolplein. De afvalbakken hebben een inhoud van 50 liter en zijn gepoedercoat in een blauwe kleur.

De FalcoJona afvalbak is otworpen door ipv Delft in nauwe samenwerking met Falco, en wordt gemaakt in onze fabriek te Vriezenveen.

De FalcoJona heeft naast haar strakke design ook een sterke binnenbak. Daarnaast voorkomt het ontwerp dat er afval bovenop de afvalbak wordt gedeponeerd en bemoedigt het wegwerpen in de daarvoor bestemde opening. De FalcoJona is voorzien van een degelijke sluiting met een trilvast veiligheidslot en driekant-sleutel. Hiermee wordt de deur geopend en kan de binnenbak eruit worden gehaald om te legen.

Zitbank FalcoPerfo

Op het schoolplein stond al een dubbelzijdige buitenbank FalcoPerfo in een vrolijke rode kleur. Deze specifieke bank wordt niet meer geleverd, de enkelzijdige FalcoPerfo buitenbank met rug is nog wel verkrijgbaar, evenals veel andere banken die niet misstaan op een (school)plein.

Advies over de inrichting van uw (school)plein?

Neem dan contact  op met Falco voor advies; een vrijblijvende afspraak op locatie behoort ook tot de mogelijkheden. Onze projectadviseurs adviseren u graag voor een mooiere buitenwereld. Bel 0546 55 44 of e-mail naar info@falco.nl U kunt ook ons bord "schoolterrein inrichten" bekijken op Pinterest voor inspiratie.

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!