Back to top
Tawk.to

Klant tevreden met de FalcoSail fietsoverkapping

Home Projecten Klant tevreden met de FalcoSail fietsoverkapping

Deze basic FalcoSail fietsoverkapping is geplaatst in Heerenveen bij Holwerda. De keuze voor het model lijkt logisch: Holwerda houdt zich bezig met ‘totaal shipmanagement’, de moderne vormgeving van de FalcoSail fietsenstalling is geïnspireerd op het zeilen.  

Transparant

De succesvolle FalcoSail is een transparante fietsoverkapping die multifunctioneel is. De dak- en wandbekleding is van glashelder polycarbonaat. De transparante overkapping maakt het zicht van buiten naar binnen, en omgekeerd, mogelijk. Bovendien maakt het dat de overkapping niet te dominant in zijn omgeving voorkomt. Door de grote inloophoogte en diepte van de overkapping heeft de FalcoSail een groot gebruikersgemak. Deze fietsoverkapping heeft een breedte van 5 meter, een diepte van 260 cm en een inloophoogte van 230 cm.

Complimenten

De 100 medewerkers van de Falco groep zorgen voor het juiste advies, goede producten, constante kwaliteit en transport en montage met eigen medewerkers. Voor de klant betekent dat één aanspreekpartner en grotendeels alle producten rechtstreeks van de producent.

Opdrachtgever Frederika Holwerda-Balink: “ De fietsenstalling is inmiddels naar volle tevredenheid geplaatst. Het ziet er erg mooi uit en de plaatsing is prima verlopen. Klachten krijg je wel te horen complimenten minder vaak, dus bij deze onze hartelijke dank voor de manier waarop het hele traject van aanvraag tot plaatsen is verlopen.”

Advies

Wenst u advies over de inrichting van een buitenruimte? Onze projectadviseurs denken graag met u mee, ook op locatie! Bel 0546 55 44 44 of email info@falco.nl.

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!