Back to top
Tawk.to

Klant tevreden met de FalcoSail fietsoverkapping

Home Projecten Klant tevreden met de FalcoSail fietsoverkapping

Deze basic FalcoSail fietsoverkapping is geplaatst in Heerenveen bij Holwerda. De keuze voor het model lijkt logisch: Holwerda houdt zich bezig met ‘totaal shipmanagement’, de moderne vormgeving van de FalcoSail fietsenstalling is geïnspireerd op het zeilen.  

Transparant

De succesvolle FalcoSail is een transparante fietsoverkapping die multifunctioneel is. De dak- en wandbekleding is van glashelder polycarbonaat. De transparante overkapping maakt het zicht van buiten naar binnen, en omgekeerd, mogelijk. Bovendien maakt het dat de overkapping niet te dominant in zijn omgeving voorkomt. Door de grote inloophoogte en diepte van de overkapping heeft de FalcoSail een groot gebruikersgemak. Deze fietsoverkapping heeft een breedte van 5 meter, een diepte van 260 cm en een inloophoogte van 230 cm.

Complimenten

De 100 medewerkers van de Falco groep zorgen voor het juiste advies, goede producten, constante kwaliteit en transport en montage met eigen medewerkers. Voor de klant betekent dat één aanspreekpartner en grotendeels alle producten rechtstreeks van de producent.

Opdrachtgever Frederika Holwerda-Balink: “ De fietsenstalling is inmiddels naar volle tevredenheid geplaatst. Het ziet er erg mooi uit en de plaatsing is prima verlopen. Klachten krijg je wel te horen complimenten minder vaak, dus bij deze onze hartelijke dank voor de manier waarop het hele traject van aanvraag tot plaatsen is verlopen.”

Advies

Wenst u advies over de inrichting van een buitenruimte? Onze projectadviseurs denken graag met u mee, ook op locatie! Bel 0546 55 44 44 of email info@falco.nl.

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!