Back to top
Tawk.to

Klant tevreden met de FalcoSail fietsoverkapping

Home Projecten Klant tevreden met de FalcoSail fietsoverkapping

Deze basic FalcoSail fietsoverkapping is geplaatst in Heerenveen bij Holwerda. De keuze voor het model lijkt logisch: Holwerda houdt zich bezig met ‘totaal shipmanagement’, de moderne vormgeving van de FalcoSail fietsenstalling is geïnspireerd op het zeilen.  

Transparant

De succesvolle FalcoSail is een transparante fietsoverkapping die multifunctioneel is. De dak- en wandbekleding is van glashelder polycarbonaat. De transparante overkapping maakt het zicht van buiten naar binnen, en omgekeerd, mogelijk. Bovendien maakt het dat de overkapping niet te dominant in zijn omgeving voorkomt. Door de grote inloophoogte en diepte van de overkapping heeft de FalcoSail een groot gebruikersgemak. Deze fietsoverkapping heeft een breedte van 5 meter, een diepte van 260 cm en een inloophoogte van 230 cm.

Complimenten

De 100 medewerkers van de Falco groep zorgen voor het juiste advies, goede producten, constante kwaliteit en transport en montage met eigen medewerkers. Voor de klant betekent dat één aanspreekpartner en grotendeels alle producten rechtstreeks van de producent.

Opdrachtgever Frederika Holwerda-Balink: “ De fietsenstalling is inmiddels naar volle tevredenheid geplaatst. Het ziet er erg mooi uit en de plaatsing is prima verlopen. Klachten krijg je wel te horen complimenten minder vaak, dus bij deze onze hartelijke dank voor de manier waarop het hele traject van aanvraag tot plaatsen is verlopen.”

Advies

Wenst u advies over de inrichting van een buitenruimte? Onze projectadviseurs denken graag met u mee, ook op locatie! Bel 0546 55 44 44 of email info@falco.nl.

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!