Back to top
Tawk.to

Kantoorgebouw wordt woonlocatie, Nieuwegein

Home Projecten Kantoorgebouw wordt woonlocatie, Nieuwegein

Het leegstaande kantoorgebouw Luifelstede in Nieuwegein werd verbouwd tot 77 appartementen voor vluchtelingen met een verblijfsstatus. Aan de voorzijde van het appartementencomplex plaatsten onze monteurs een FalcoQuarter fietsenstalling.

FalcoQuarter fietsenstalling

De FalcoQuarter is een fietsoverkapping met transparante wanden. Alle wanden zijn bekleed met glashelder polycarbonaat. Polycarbonaat is een hoogwaardig materiaal dat 250 keer sterker is dan glas en een laag gewicht heeft. Het stallen van fietsen is, door het gebruik van transparant polycarbonaat, veiliger omdat er beter zicht op kan worden gehouden. De FalcoQuarter stalling heeft een ruime binnenmaat en de diepte is volledig bruikbaar. Dat betekent meer ruimte voor meer fietsen!

Geheel afsluitbaar

Twee enkelzijdige FalcoQuarter overkappingen werden tegenover elkaar geplaatst en aangevuld met een looppadafdekking- en afsluiting, zodat er een gesloten overkapping werd gecreëerd. De overkapping heeft een totale afmeting van ca. 25x5,5 meter. In de beide zijwanden van de fietsenstalling zit een enkele draaideur.

Fietsenrekken

Opdrachtgever gemeente Nieuwegein koos er voor om geen fietsenrekken bij te bestellen. Zeker een oplossing bij deze af te sluiten fietsoverkapping. Toch een fietsenrek in uw fietsenstalling? Falco heeft allerlei fietsenrekken, ook voor kratfietsen, fietsstandaards en ruimtebesparende fietsparkeersystemen die zorgen voor een fietsparkeeroplossing (op maat) voor elke locatie.

EN-EN 1090

Falco heeft als missie “het duurzaam inrichten van uw buitenruimte met producten die uitblinken in functionaliteit en vormgeving”. Falco is uiteraard in het bezit van het EN 1090-1:2009/A1:2011 certificaat. Hiermee is Falco in staat voor de stalen constructiedelen (lees overkappingen) een CE-verklaring op te stellen. Hiermee bent U verzekerd van een overkapping die voldoet aan de statische berekening volgens Eurocode EN-1993 NA:NL. Falco heeft hier gekozen voor de zwaarste waardes van toepassing in Nederland.

Advies

Op zoek naar een fietsenstalling? Neem dan contact op met één van Falco’s projectadviseurs, zij helpen u graag verder! Bel 0546 55 44 44 of e-mail verkoop@falco.nl.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!