Back to top
Tawk.to

Inrichting pauzeruimte met straatmeubilair

Home Projecten Inrichting pauzeruimte met straatmeubilair

Medewerkers van de gemeente Emmen kunnen hun pauze doorbrengen in een overdekte ruimte waarin Falco straatmeubilair zoals stoelen, een bank en een statafel staan. Tevens is er een asbak in de ruimte geplaatst waardoor de ruimte als een rokersruimte gebruikt kan worden.

Straatmeubilair FalcoNine

Uit de serie straatmeubilair FalcoNine heeft de gemeente Emmen gekozen voor twee FalcoNine stoelen en een op maat gemaakte FalcoNine bank. Het design van de FalcoNine serie kenmerkt zich door de zijsteunen in de vorm van een 9. Gebruikte materialen zijn FSC©-gecertificeerd hardhout en thermisch verzinkt staal, gepoedercoat in een zwartgrijze kleur. De bank is voorzien van een extra stalen armligger, ook gepoedercoat in zwartgrijs.

Statafel FalcoSwing

De statafel FalcoSwing is een perfecte aanwinst in een rokersruimte, met in het midden van de tafel een uitneembare asbak. De statafel is gemaakt van dezelfde materialen als de stoelen en banken van de FalcoNine; staal en FSC©-gecertificeerd hardhout. Ook de staaldelen van de tafel zijn gepoedercoat in dezelfde kleur als de rest van de stalen delen van het straatmeubilair.

Asbak FalcoSolid

Tot slot hangt er an de wand een asbak uit de FalcoSolid serie, gepoedercoat in zwartgrijs, net als het overige geplaatste straatmeubilair.

Inrichting rokersruimte

Falco richt niet alleen de pauzeruimtes in met straatmeubilair, onze overkappingen zijn ook uitermate geschikt om  dienst te doen als overdekte ruimte om pauze te houden! Vraag onze projectadviseurs naar vrijblijvend advies via 0546 55 44 44 of stuur een bericht naar info@falco.nl.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!