Back to top
Tawk.to

Inrichting pauzeruimte met straatmeubilair

Home Projecten Inrichting pauzeruimte met straatmeubilair

Medewerkers van de gemeente Emmen kunnen hun pauze doorbrengen in een overdekte ruimte waarin Falco straatmeubilair zoals stoelen, een bank en een statafel staan. Tevens is er een asbak in de ruimte geplaatst waardoor de ruimte als een rokersruimte gebruikt kan worden.

Straatmeubilair FalcoNine

Uit de serie straatmeubilair FalcoNine heeft de gemeente Emmen gekozen voor twee FalcoNine stoelen en een op maat gemaakte FalcoNine bank. Het design van de FalcoNine serie kenmerkt zich door de zijsteunen in de vorm van een 9. Gebruikte materialen zijn FSC©-gecertificeerd hardhout en thermisch verzinkt staal, gepoedercoat in een zwartgrijze kleur. De bank is voorzien van een extra stalen armligger, ook gepoedercoat in zwartgrijs.

Statafel FalcoSwing

De statafel FalcoSwing is een perfecte aanwinst in een rokersruimte, met in het midden van de tafel een uitneembare asbak. De statafel is gemaakt van dezelfde materialen als de stoelen en banken van de FalcoNine; staal en FSC©-gecertificeerd hardhout. Ook de staaldelen van de tafel zijn gepoedercoat in dezelfde kleur als de rest van de stalen delen van het straatmeubilair.

Asbak FalcoSolid

Tot slot hangt er an de wand een asbak uit de FalcoSolid serie, gepoedercoat in zwartgrijs, net als het overige geplaatste straatmeubilair.

Inrichting rokersruimte

Falco richt niet alleen de pauzeruimtes in met straatmeubilair, onze overkappingen zijn ook uitermate geschikt om  dienst te doen als overdekte ruimte om pauze te houden! Vraag onze projectadviseurs naar vrijblijvend advies via 0546 55 44 44 of stuur een bericht naar info@falco.nl.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!