Back to top
Tawk.to

Inrichting buitenterrein appartementencomplex met fietsoverkapping en straatmeubilair

Home Projecten Inrichting buitenterrein appartementencomplex met fietsoverkapping en straatmeubilair

Op de plek van het oude Spoortheater in Nijverdal is een nieuw appartementencomplex gebouwd. Drie aparte woongebouwen voor verschillende gebruikers, die samen toch een eenheid vormen. Op het buitenterrein van het appartementencomplex zijn verschillende Falco producten geplaatst; fietsoverkappingen (met daarin fietsenrekken), fietsaanleunbeugels en drie buitenbanken.

Fietsoverkappingen

Er zijn twee verschillende fietsoverkappingen geplaatst. Een van de overkappingen is een Falcozan-180 waarvan 3 zijden zijn bekleed met FSC®  hardhouten open latwerk. Het dak is gemaakt van aluzinc profielplaten. De andere overkapping is een open overkapping van het model FalcoPlana.

Fietsenrekken

In de FalcoZan overkapping zijn twee fietsenrekken FalcoSound voor in totaal 9 plaatsen. 

Fietsaanleunbeugels

Fietsen kunnen ook buiten de fietsoverkapping geplaatst worden; tegen de RVS fietsaanleunbeugels aan. In totaal zijn er 21 zogenaamde fietsnietjes te vinden op het buitenterrein met verschillende hoogtes; sommige hebben een hoogte van 90 cm en de rest van de beugels hebben een hoogte van 105 cm.

Alles in eigen huis

Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder één dak bij onze hoofd-vestiging in Vriezenveen is het relatief eenvoudig om bestaande standaard producten iets aan te passen of een totaal nieuw product te ontwerpen. Leg uw idee voor en wij adviseren of het project haalbaar is (info@falco.nl), geschikt is voor de betreffende buitenruimte en of het budget passend is. 

Dat we alles in eigen huis doen, heeft ook voordelen op de MKI waarde van onze producten. Nieuwsgierig hoe dat zit? Onze circulair manager John Wermink (0546 55 44 44) vertelt er graag meer over.

 

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!