Back to top
Tawk.to

Inrichting buitenruimte kantoorpand in Bunnik

Home Projecten Inrichting buitenruimte kantoorpand in Bunnik

Bij een kantoorpand in Bunnik heeft Falco de buitenruimte in mogen richten met straatmeubilair. Het geplaatste straatmeubilair komt uit de serie FalcoLinea, een populaire serie. In totaal zijn er 5 picknicksets en 8 zitbanken geplaatst.

FalcoLinea straatmeubilair

Met FalcoLinea straatmeubilair kan de hele buitenruimte ingericht worden. De FalcoLinea serie bestaat uit banken, stoelen, tribunebanken, picknickesets, plantenbakken en afvalbakken. Het straatmeubilair valt op door de bijzondere vorm. Een groot voordeel van de serie is dat het onderhoudsvrij is.

Picknicksets

De picknicktafel maakt de productielijn FalcoLinea nog meer compleet. Met de duurzame picknickset wordt buiten eten en drinken nog aangenamer. De kenmerkende lijn uit de Linea-serie ziet u ook hier terug en maakt alsof de picknicktafel vanuit de grond omhoog komt. De stalen delen kunnen worden gepoedercoat, hierbij heeft u de keuze uit ruim 190 RAL-kleuren. Het hout van de bank is FSC®-gecertificeerd.

Zitbanken

De picknicktafels zijn gecombineerd met de banken uit de FalcoLinea serie. De buitenbank is voorzien van een rugleuning, dit zorgt ervoor dat de bank erg comfortabel zit. De vorm van de bank is gebaseerd op een S-vorm. De bank heeft hierdoor geen steunen aan de achterzijde. Ook bestaat de bank uit duurzame materialen. Optioneel kan het staal gepoedercoat worden in een RAL-kleur. Falco monteurs hebben de banken vastgezet aan de ondergrond.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!