Back to top
Tawk.to

Inrichting buitenruimte kantoorpand in Bunnik

Home Projecten Inrichting buitenruimte kantoorpand in Bunnik

Bij een kantoorpand in Bunnik heeft Falco de buitenruimte in mogen richten met straatmeubilair. Het geplaatste straatmeubilair komt uit de serie FalcoLinea, een populaire serie. In totaal zijn er 5 picknicksets en 8 zitbanken geplaatst.

FalcoLinea straatmeubilair

Met FalcoLinea straatmeubilair kan de hele buitenruimte ingericht worden. De FalcoLinea serie bestaat uit banken, stoelen, tribunebanken, picknickesets, plantenbakken en afvalbakken. Het straatmeubilair valt op door de bijzondere vorm. Een groot voordeel van de serie is dat het onderhoudsvrij is.

Picknicksets

De picknicktafel maakt de productielijn FalcoLinea nog meer compleet. Met de duurzame picknickset wordt buiten eten en drinken nog aangenamer. De kenmerkende lijn uit de Linea-serie ziet u ook hier terug en maakt alsof de picknicktafel vanuit de grond omhoog komt. De stalen delen kunnen worden gepoedercoat, hierbij heeft u de keuze uit ruim 190 RAL-kleuren. Het hout van de bank is FSC®-gecertificeerd.

Zitbanken

De picknicktafels zijn gecombineerd met de banken uit de FalcoLinea serie. De buitenbank is voorzien van een rugleuning, dit zorgt ervoor dat de bank erg comfortabel zit. De vorm van de bank is gebaseerd op een S-vorm. De bank heeft hierdoor geen steunen aan de achterzijde. Ook bestaat de bank uit duurzame materialen. Optioneel kan het staal gepoedercoat worden in een RAL-kleur. Falco monteurs hebben de banken vastgezet aan de ondergrond.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!