Back to top
Tawk.to

Afvalbakken en zitbank voor Friese gemeente Smallingerland

Home Projecten Afvalbakken en zitbank voor Friese gemeente Smallingerland

In opdracht van de gemeente Smallingerland heeft Falco 5 afvalbakken geplaatst op een strand in het Friese dorp Smalle Ee. De geplaatste vuilnisbakken zijn de FalcoJona hygiëne afvalbakken. Ook is in opdracht van de gemeente een boombank geplaatst in de hoofdplaats Drachten. De zitbank komt uit de serie FalcoSinus. 

Afvalbak met klep en pedaal

De FalcoJona hygiëne afvalbak is voorzien van een pedaal en klep. De afvalbak kan geopend worden door met de voet op het pedaal te staan waardoor de klep vanzelf opent. Het belangrijkste voordeel van deze vuilnisbak is dat afval weggegooid kan worden zonder dat de bak zelf aangeraakt hoeft te worden, vooral in deze tijd wel zo hygiënisch.

De FalcoJona hygiëne afvalbak is een variant uit de serie FalcoJona afvalbakken. De FalcoJona is gemaakt van thermisch verzinkt staal, de binnenbak is van sendzimir verzinkt staal. Dit zijn duurzame materialen door hun lange levensduur en recyclebaarheid. De omlijsting van de afvalbak is van staal. De bak is gepoedercoat in een dennengroene kleur en de klep is in een andere kleur groen (olijfgroen) gepoedercoat. De staanders en het pedaal zijn niet op kleur gebracht.

FalcoSinus zitbank 

De FalcoSinus bankelementen zijn verkrijgbaar in verschillende radii en hoeken. Hierdoor zijn er diverse opstellingen mogelijk met de banken en dat maakt elke opstelling uniek. De bank voor de gemeente Smallingerland is op maat gemaakt in de vorm van een ¾ cirkel. Er is voor deze vorm gekozen, omdat de bank geplaatst is om een boom. De bank is voorzien van een rugleuning en het staal is blauw gecoat.

Eigen productie en ontwerp 

Het produceren en ontwerpen van de producten vindt plaats in eigen huis bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen. Dit maakt het mogelijk dat producten gemakkelijk op maat gemaakt kunnen worden. Wilt u advies over onze producten en wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact op met één van onze adviseurs, zij staan voor u klaar!

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!