Back to top
Tawk.to

Hufterproof project Nova College en Hoofdvaart College te Hoofddorp

Home Projecten Hufterproof project Nova College en Hoofdvaart College te Hoofddorp

Dit project omvat de totale inrichting van de schoolpleinen van het Nova College en het Hoofdvaart College in Hoofddorp. Aannemingsbedrijf Lokhorst te Beverwijk tekent voor de realisatie. De situatie wordt gekenschetst door twee tegenoverelkaar liggende scholen. Om het uitgangspunt van vandalisme bestendigheid (hufterproofheid) van de schoolpleininrichting te realiseren zijn de stevige solide meubels, afzettingen en overkappingen van Falco ingezet.

De fietsenstalling is voorzien van “doorzichtig” traliewerk zodat een veilige situatie is ontstaan. Twee overkappingen zijn geplaatst; een overdekte Navajo hangplek annex rokersoverkapping en een fietsenstalling. Daarnaast vindt u nog Perfo zitbankjes en Rubo boombeschermers om de steunpilaren van het gebouw. De Euroline afvalbakken zijn over het hele schoolplein gesitueerd om zorg te dragen voor een schone omgeving. De parkeerklikbeugels zijn uitermate geschikt voor het reserveren van een parkeerplaats. Naast afzetpalen zijn er A11 rijwielrekken geplaatst, goed voor een paar honderd fietsparkeerplaatsen. De inrichting komt mooi naar voren door de moderne opvallende kleuren.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!