Back to top
Tawk.to

Hoogtebegrenzers bij bedrijventerrein in Hengelo

Home Projecten Hoogtebegrenzers bij bedrijventerrein in Hengelo

In ons assortiment verkeersvoorzieningen zijn producten te vinden zoals afzetpalenhandbediende slagbomengeleidehekken en ook hoogtebegrenzers.  Twee van onze hoogtebegrenzers zijn geplaatst op een bedrijventerrein in Hengelo. De Falco hoogtebegrenzer voorkomt dat voertuigen met een bepaalde hoogte en gewicht doorrijden of parkeren op locaties waar dat niet gewenst is.

De hoogtebegrenzer is een aluminium boom van 140x90 mm en 8-kantig. Aan beide zijden van de standaard boom is een tekststrook, met de tekst: “DOORRIJHOOGTE 215 CM”, gemonteerd. De letterhoogte op de hoogtebegrenzer is 50 mm, in de kleur blauw. De dwarsbalk hangt met kettingen in een witte, stalen kolom.

Interesse in onze hoogtebegrenzers? Onze projectadviseurs voorzien u graag van advies bel 0546 55 44 44 of e-mail info@falco.nl.

 

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!