Back to top
Tawk.to

Hoogtebegrenzers bij bedrijventerrein in Hengelo

Home Projecten Hoogtebegrenzers bij bedrijventerrein in Hengelo

In ons assortiment verkeersvoorzieningen zijn producten te vinden zoals afzetpalenhandbediende slagbomengeleidehekken en ook hoogtebegrenzers.  Twee van onze hoogtebegrenzers zijn geplaatst op een bedrijventerrein in Hengelo. De Falco hoogtebegrenzer voorkomt dat voertuigen met een bepaalde hoogte en gewicht doorrijden of parkeren op locaties waar dat niet gewenst is.

De hoogtebegrenzer is een aluminium boom van 140x90 mm en 8-kantig. Aan beide zijden van de standaard boom is een tekststrook, met de tekst: “DOORRIJHOOGTE 215 CM”, gemonteerd. De letterhoogte op de hoogtebegrenzer is 50 mm, in de kleur blauw. De dwarsbalk hangt met kettingen in een witte, stalen kolom.

Interesse in onze hoogtebegrenzers? Onze projectadviseurs voorzien u graag van advies bel 0546 55 44 44 of e-mail info@falco.nl.

 

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!