Back to top
Tawk.to

Hoogtebegrenzer in Zwolle

Home Projecten Hoogtebegrenzer in Zwolle

Falco heeft een nieuwe hoogtebegrenzer geplaatst in de Assendorpstraat in Zwolle. Er stond al een hoogtebegrenzer in de Assendorpstraat, deze is gedemonteerd en afgevoerd door Falco . Een hoogtebegrenzer is een ideale manier om te zorgen dat hoge, niet gewenste voertuigen toegang hebben tot een bepaald gebied. Deze hoogtebegrenzer heeft een hoogte van max 3 meter. 

Doorrijhoogte

De hoogtebegrenzer heeft een dwarsbalk van aluminium profiel met daaronder een dwarsbalk die is opgehangen door middel van twee stalen kettingen. Deze zijn wit gepoedercoat en met rode reflecterende folie geblokt. Op de onderste dwarsbalk staat een duidelijk, met zwart gestickerde tekst: MAX. DOORRIJHOOGTE 300CM. Een eenvoudige en duidelijke manier om bestuurders van hoge voertuigen te waarschuwen!

Verkeersgeleiders

Verkeersgeleiding wordt overal toegepast. In openbare ruimte zoals afzettingen en wegwerkzaamheden maar ook bruikbaar op industrie- en bedrijventerreinen. Naast hoogtebegrenzers biedt Falco ook handbediende slagbomen en draaibomen. Er zijn producten die voor tijdelijke verkeersgeleiding zorgen of voor langere tijd. Van afzetpalen in allerlei soorten, afzetelementen en boombescherming tot buisconstructies zoals geleidebogengeleidehekken en parkeerbeugels

Advies

Voor uw project op het gebied van verkeeersgeleiders op zoek naar een goede oplossing? Falco producten zijn overal te vinden; bij scholen, fietskelders, appartementen gebouwen, bij bedrijven en in de openbare ruimte. Onze Falco adviseurs geven u graag advies, telefonisch (0546 55 44 44), via de chat of de mail (info@falco.nl) of komen bij u langs.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!