Back to top
Tawk.to

Hoogtebegrenzer bij de Gamma, Utrecht

Home Projecten Hoogtebegrenzer bij de Gamma, Utrecht

In opdracht van Rova Beheer BV is er bij de Gamma Utrecht West een hoogtebegrenzer geleverd en geplaatst. De hoogtebegrenzer belemmert hoge, niet gewenste voertuigen de toegang naar de parkeerplaats van de Gamma. 

Doorrijhoogte beveiliging

De hoogtebegrenzer is opgebouwd uit twee thermisch verzinkte kolommen en een aluminium dwarsbalk met daaronder een onderbalk welke aan twee kettingen hangt. Beide balken zijn wit gepoedercoat en hebben een rode reflecterende folie over de gehele lengte. Op de onderbalk is een tekststrook aangebracht met zwarte tekst: “MAX. DOORRIJHOOGTE 275 CM”. Een eenvoudige en duidelijke manier om ongewenst verkeer te waarschuwen! 

Verkeersgeleiders

Verkeersgeleiding wordt overal toegepast. In openbare ruimte zoals afzettingen en wegwerkzaamheden maar ook bruikbaar op industrie- en bedrijventerreinen. Naast hoogtebegrenzers biedt Falco ook handbediende slagbomen en draaibomen. Er zijn producten die voor tijdelijke verkeersgeleiding zorgen of voor langere tijd. Van afzetpalen in allerlei soorten, afzetelementen en boombescherming tot buisconstructies zoals geleidebogengeleidehekken en parkeerbeugels. 

Advies

Voor uw project op het gebied van verkeeersgeleiders op zoek naar een goede oplossing? Falco producten zijn overal te vinden; bij scholen, fietskelders, appartementen gebouwen, bij bedrijven en in de openbare ruimte. Onze Falco adviseurs geven u graag advies, telefonisch (0546 55 44 44), via de chat of de mail (info@falco.nl) of komen bij u langs.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!