Back to top
Tawk.to

Herdenkingsbank in Park Overbos

Home Projecten Herdenkingsbank in Park Overbos

In Park Overbos in Beverwijk is een nieuwe herdenkingsbank geplaatst.  De bank is ter nagedachtenis aan Rien van Hulten. Rien van Hulten zette zich in voor het planten van bomen. Falco heeft de zeshoekige bank geproduceerd.

FalcoBloc zeshoekige zitbank

Er zijn veel producten in de serie serie FalcoBloc, en ook de keuze in het assortiment zitbanken is ruim. De FalcoBloc buitenbank met rugleuning is ook verkrijgbaar als zeshoekige boombank. De boombank bestaat uit 6 zittingen die elk bestaan uit 3 FSC®- gecertificeerde hardhouten delen. De bank is ook voorzien van een houten rugleuning.

Straatmeubilair, ook op maat

Advies over straatmeubilair zoals buitenbanken, afvalbakken of picknicksets? Onze projectadviseurs komen graag bij u langs op locatie om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u iets anders dat we niet in ons assortiment hebben? Ons eigen ontwerpteam denkt graag met u mee en doordat we ook alles in eigen huis produceren, is het ook mogelijk om relatief eenvoudig aanpassingen door te voeren aan bestaande producten of iets nieuws te ontwikkelen. Neem contact op via (0546) 55 44 44 of info@falco.nl.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!