Back to top
Tawk.to

Herdenkingsbank in Park Overbos

Home Projecten Herdenkingsbank in Park Overbos

In Park Overbos in Beverwijk is een nieuwe herdenkingsbank geplaatst.  De bank is ter nagedachtenis aan Rien van Hulten. Rien van Hulten zette zich in voor het planten van bomen. Falco heeft de zeshoekige bank geproduceerd.

FalcoBloc zeshoekige zitbank

Er zijn veel producten in de serie serie FalcoBloc, en ook de keuze in het assortiment zitbanken is ruim. De FalcoBloc buitenbank met rugleuning is ook verkrijgbaar als zeshoekige boombank. De boombank bestaat uit 6 zittingen die elk bestaan uit 3 FSC®- gecertificeerde hardhouten delen. De bank is ook voorzien van een houten rugleuning.

Straatmeubilair, ook op maat

Advies over straatmeubilair zoals buitenbanken, afvalbakken of picknicksets? Onze projectadviseurs komen graag bij u langs op locatie om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u iets anders dat we niet in ons assortiment hebben? Ons eigen ontwerpteam denkt graag met u mee en doordat we ook alles in eigen huis produceren, is het ook mogelijk om relatief eenvoudig aanpassingen door te voeren aan bestaande producten of iets nieuws te ontwikkelen. Neem contact op via (0546) 55 44 44 of info@falco.nl.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!