Back to top
Tawk.to

Grote FalcoPlana overkapping in gebruik als opslag voor hout

Home Projecten Grote FalcoPlana overkapping in gebruik als opslag voor hout

Op het buitenterrein van Hout & Steenhandel Kortenhoef is een overkapping FalcoPlana geplaatst die gebruikt wordt als berging om hout onder op te slaan. De overkapping heeft een lengte van maar liefst 18 meter!

FalcoPlana overkapping

De FalcoPlana is bij uitstek geschikt voor stalling van vervoersmiddelen zoals uw bedrijfswagens of droogzetten van andere bedrijfsmaterialen, maar ook voor de opslag van grote goederen zoals bij Hout & Steenhandel Kortenhoef.Deze carport helpt materialen te beschermen tegen weersinvloeden zoals vorst, regen en zon.

Het dak van deze overkapping bestaat uit aluzinc profielplaten. De frames van de FalcoPlana zijn niet bekleed door Falco.De overkapping is geplaatst op stelconplaten.

Falco producten voor bedrijven

Er zijn veel verschillende Falco producten die geplaatst kunnen worden op het buitenterrein van bedrijven, naast overkappingen ook straatmeubilair of verkeersvoorzieningen.

Op het Pinterest bord "' Bedrijventerrein inrichten" zijn bedrijventerreinen te zien die ingericht zijn met Falco producten.

Een van onze projectadviseurs komt graag vrijblijvend bij u langs om u te voorzien van advies.

Falco ontwerpt en produceert alles in eigen huis, hierdoor is het relatief eenvoudig om producten op maat te ontwikkelen. Neem contact met ons op via 0546 55 44 44 of info@falco.nl.

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!