Back to top
Tawk.to

Grote FalcoPlana overkapping in gebruik als opslag voor hout

Home Projecten Grote FalcoPlana overkapping in gebruik als opslag voor hout

Op het buitenterrein van Hout & Steenhandel Kortenhoef is een overkapping FalcoPlana geplaatst die gebruikt wordt als berging om hout onder op te slaan. De overkapping heeft een lengte van maar liefst 18 meter!

FalcoPlana overkapping

De FalcoPlana is bij uitstek geschikt voor stalling van vervoersmiddelen zoals uw bedrijfswagens of droogzetten van andere bedrijfsmaterialen, maar ook voor de opslag van grote goederen zoals bij Hout & Steenhandel Kortenhoef.Deze carport helpt materialen te beschermen tegen weersinvloeden zoals vorst, regen en zon.

Het dak van deze overkapping bestaat uit aluzinc profielplaten. De frames van de FalcoPlana zijn niet bekleed door Falco.De overkapping is geplaatst op stelconplaten.

Falco producten voor bedrijven

Er zijn veel verschillende Falco producten die geplaatst kunnen worden op het buitenterrein van bedrijven, naast overkappingen ook straatmeubilair of verkeersvoorzieningen.

Op het Pinterest bord "' Bedrijventerrein inrichten" zijn bedrijventerreinen te zien die ingericht zijn met Falco producten.

Een van onze projectadviseurs komt graag vrijblijvend bij u langs om u te voorzien van advies.

Falco ontwerpt en produceert alles in eigen huis, hierdoor is het relatief eenvoudig om producten op maat te ontwikkelen. Neem contact met ons op via 0546 55 44 44 of info@falco.nl.

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!