Back to top
Tawk.to

Groene fietsnietjes bij sportcomplex Tynaarlo

Home Projecten Groene fietsnietjes bij sportcomplex Tynaarlo

Op het buitenterrein van sportvereniging MFA De Spil in Tynaarlo zijn 13 fietsaanleunbeugels geplaatst. Bezoekers kunnen hun fietsen en scooters hier netjes parkeren.

Fietsaanleunbeugels, ook wel fietsnietjes genoemd, zijn er in verschillende vormen, afmetingen en kunnen in elke gewenste kleur worden gepoedercoat. Voor dit project zijn de fietsnietjes in het groen gepoedercoat. De stalen geleidehekken hebben een tussenbuis, hieraan kan de fiets of scooter met een extra slot worden bevestigd.

Door het gebruik van fietsaanleunbeugels worden fietsen budgetvriendelijk en netjes geparkeerd.

Advies

Op zoek naar een fietsparkeeroplossling die tijdelijk verwijderd kan worden? Met ons product FalcoUni, een universeel verankeringssysteem kunnen deze fietsaanleunbeugels verwijderd worden uit de openbare ruime en eenvoudig weer worden teruggeplaatst.

Falco heeft meer dan 70 jaar ervaring met fietsparkeren. De expertise, mogelijkheid tot eigen ontwerp en productie onder eigen dak biedt veel mogelijkheden om een passende fietsparkeervoorziening te maken. Falco's projectadviseurs geven u graag advies, ook op locatie. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze projectadviseurs via 0546 55 44 44 of via verkoop@falco.nl.

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!