Back to top
Tawk.to

Groene fietsnietjes bij sportcomplex Tynaarlo

Home Projecten Groene fietsnietjes bij sportcomplex Tynaarlo

Op het buitenterrein van sportvereniging MFA De Spil in Tynaarlo zijn 13 fietsaanleunbeugels geplaatst. Bezoekers kunnen hun fietsen en scooters hier netjes parkeren.

Fietsaanleunbeugels, ook wel fietsnietjes genoemd, zijn er in verschillende vormen, afmetingen en kunnen in elke gewenste kleur worden gepoedercoat. Voor dit project zijn de fietsnietjes in het groen gepoedercoat. De stalen geleidehekken hebben een tussenbuis, hieraan kan de fiets of scooter met een extra slot worden bevestigd.

Door het gebruik van fietsaanleunbeugels worden fietsen budgetvriendelijk en netjes geparkeerd.

Advies

Op zoek naar een fietsparkeeroplossling die tijdelijk verwijderd kan worden? Met ons product FalcoUni, een universeel verankeringssysteem kunnen deze fietsaanleunbeugels verwijderd worden uit de openbare ruime en eenvoudig weer worden teruggeplaatst.

Falco heeft meer dan 70 jaar ervaring met fietsparkeren. De expertise, mogelijkheid tot eigen ontwerp en productie onder eigen dak biedt veel mogelijkheden om een passende fietsparkeervoorziening te maken. Falco's projectadviseurs geven u graag advies, ook op locatie. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze projectadviseurs via 0546 55 44 44 of via verkoop@falco.nl.

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!