Back to top
Tawk.to

Groene fietsenstalling voor gemeente Hengelo

Home Projecten Groene fietsenstalling voor gemeente Hengelo

Deze groene fietsenstalling is een goed voorbeeld hoe een functionele invulling gecombineerd kan gaan met een mooie uitstraling! Door de Trespa bekleding in verschillende kleuren groen ontstaat deze geweldige look. Ook de uitsnede bovenin geeft een bijzonder detail aan deze stalling.

De FalcoLok overkapping is opgebouwd tot fietsenstalling met Trespa platen die in wildverband zijn gemonteerd. De constructie waar deze platen op zijn gemonteerd, bestaat volledig uit thermisch verzinkt staal en de bevestigingsmaterialen zijn van RVS. De fietsenstalling wordt afgesloten via een deur met elektrische dagschootontgrendelaar en deurdranger.

De Trespa bekleding bestaat uit 5 kleuren groen en  deze zorgen voor een afwisselend geheel dat gezamenlijk toch een eenheid vormt.

Fietsparkeren met fietsparkeerbeugels

Met de FalcoIon fietsstandaard +oplaadpunt voor e-bikes en fietsaanleunbeugels is het fietsparkeren in deze stalling goed geregeld voor allerlei  soorten fietsen.

Afmeting fietsenstalling

  • Breedte ca. 500 cm
  • Diepte ca. 1200 cm
  • Hoogte ca. 210/ 225 cm

Rokersoverkapping

Daarnaast is er een FalcoLite rokersoverkapping geplaatst met FalcoSwing banken en asbak met rooster (eenvoudig te legen met de bijgeleverde 3-kant sleutel).

Duurzaam

Niet alleen de kleur staat voor duurzaam, de materialen staal en Trespa zijn allebei materialen die een leven lang meegaan. Voor een mooiere buitenwereld, ook voor later..

Meer weten over de geplaatste producten?

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!