Back to top
Tawk.to

Glazen overkapping met fietsenrekken en scooter aanbindvoorziening

Home Projecten Glazen overkapping met fietsenrekken en scooter aanbindvoorziening

In opdracht van RDG Ontwerp & Advies heeft Falco een op maat gemaakte overkapping ontworpen en geplaatst bij een bedrijf in Zoeterwoude. In de overkapping zijn fietsenrekken geplaatst en aanbindvoorzieningen voor scooters.

FalcoLok overkapping

De overkapping die men heeft gekozen is een FalcoLok overkapping met een breedte van 500 cm en een diepte van 600 cm. De FalcoLok constructie is opgebouwd uit stalen dakframes en kenmerkt zich door een rondom lopende goot en een boei van 15 cm hoog.

Voor de serie Lok overkappingen zijn er veel wandbekledingen mogelijk. In dit project is gekozen voor veiligheidsglas in glaslijsten.

Deze overkapping is niet voorzien van deuren, maar in het midden van de korte zijde is een opening.

De staalconstructie is gepoedercoat in een grijze kleur. De dakplaten zijn wel thermisch verzinkt, maar niet geocat.

Fietsenberging en scooter aanbindvoorzieningen

Deze FalcoLok overkapping wordt gebruikt als fietsenberging.  Fietsen kunnen worden geparkeerd in fietsenrek Ideaal 2.0. er zijn 2 fietsenrekken van 4 plaatsen en 1 fietsenrek met 5 plaatsen in de fietsenstalling geplaatst. Ook aan personeel dat met de scooter komt is gedacht, aan de wand zijn stalen aanbind voorzieningen voor scooters geplaatst. De aanbindvoorzieningen zijn gemonteerd op ongeveer 40 cm boven maaiveld.

Montage

Falco monteurs hebben gezorgd voor de plaatsing van de overkapping, evenals voor de herbestrating. Onze monteurs zijn  VCA gecertificeerd. Wij verzorgen uw project van begin tot eind! Neem voor meer informatie contact via de mail; info@falco.nl of telefoon; 0546 55 44 44.

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!