Back to top
Tawk.to

Glazen overkapping met fietsenrekken en scooter aanbindvoorziening

Home Projecten Glazen overkapping met fietsenrekken en scooter aanbindvoorziening

In opdracht van RDG Ontwerp & Advies heeft Falco een op maat gemaakte overkapping ontworpen en geplaatst bij een bedrijf in Zoeterwoude. In de overkapping zijn fietsenrekken geplaatst en aanbindvoorzieningen voor scooters.

FalcoLok overkapping

De overkapping die men heeft gekozen is een FalcoLok overkapping met een breedte van 500 cm en een diepte van 600 cm. De FalcoLok constructie is opgebouwd uit stalen dakframes en kenmerkt zich door een rondom lopende goot en een boei van 15 cm hoog.

Voor de serie Lok overkappingen zijn er veel wandbekledingen mogelijk. In dit project is gekozen voor veiligheidsglas in glaslijsten.

Deze overkapping is niet voorzien van deuren, maar in het midden van de korte zijde is een opening.

De staalconstructie is gepoedercoat in een grijze kleur. De dakplaten zijn wel thermisch verzinkt, maar niet geocat.

Fietsenberging en scooter aanbindvoorzieningen

Deze FalcoLok overkapping wordt gebruikt als fietsenberging.  Fietsen kunnen worden geparkeerd in fietsenrek Ideaal 2.0. er zijn 2 fietsenrekken van 4 plaatsen en 1 fietsenrek met 5 plaatsen in de fietsenstalling geplaatst. Ook aan personeel dat met de scooter komt is gedacht, aan de wand zijn stalen aanbind voorzieningen voor scooters geplaatst. De aanbindvoorzieningen zijn gemonteerd op ongeveer 40 cm boven maaiveld.

Montage

Falco monteurs hebben gezorgd voor de plaatsing van de overkapping, evenals voor de herbestrating. Onze monteurs zijn  VCA gecertificeerd. Wij verzorgen uw project van begin tot eind! Neem voor meer informatie contact via de mail; info@falco.nl of telefoon; 0546 55 44 44.

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!