Back to top
Tawk.to

Gezamenlijke fietsenstalling voor bewoners appartementengebouw

Home Projecten Gezamenlijke fietsenstalling voor bewoners appartementengebouw

Woonstichting Vryleve heeft voor de bewoners van het appartementengebouw aan de Rijnstraat in Tolkamer een gezamenlijke fietsenstalling gerealiseerd. Er was al enige tijd behoefte aan een makkelijk bereikbare en toegankelijke stalling van fietsen.

Fietsenstalling

De huurders beschikken over een berging onder in het appartementencomplex. Bij een aantal bergingen is het niet eenvoudig om de fiets erin en eruit te krijgen. In de nieuwe fietsenstalling is vanaf straatniveau de fiets eenvoudig te parkeren. De fietsenstalling biedt plaats aan 15 fietsen.

Men heeft gekozen voor fietsoverkapping FalcoTel-K. De FalcoTel-K is fietsenberging is vooral populair doordat deze geen kolommen heeft aan de voorzijde. Fietsenrekken kunnen daardoor onbeperkt worden doorgekoppeld. In de Rijnstraat is de overkapping tegen een muur geplaatst, hierdoor is er dus 1 wand vervallen. Voor de dakbedekking is gekozen voor stalen aluzinc profielplaten. De wandbekleding bestaat uit FSC gecertificeerde hardhouten open latten, bevestigd op stalen frames. De kolommen zijn voorzien van stelvoeten. De overkapping is afsluitbaar met een deur.

Fietsenrekken

In totaal kunnen er 15 fietsen geparkeerd worden in de stalling in enkelzijdige fietsenrekken FalcoSound. De bijzondere vorm van de wielbeugels van het fietsenrek FalcoSound zijn erg vriendelijk voor het voorwiel. Hierbij is het uitgangspunt dat van wielrennersfiets tot mountainbike gestald kan worden in het fietsenrek zodat de fiets stevig staat.

Advies

Wilt u bewoners van uw appartementencomplex, bezoekers van uw bedrijf of instelling ook de gelegenheid bieden om hun fietsen veilig te stallen? Een van onze projectadviseurs helpt u graag verder met uw vraagstuk op het gebied van fietsparkeren! Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!