Back to top
Tawk.to

Genieten van een prachtige zonsondergang aan het water op origineel straatmeubilair

Home Projecten Genieten van een prachtige zonsondergang aan het water op origineel straatmeubilair

Op een prachtige plek aan het Lutjestrand kan men genieten van de omgeving op ons FalcoLinea straatmeubilair. Op de steigers zijn 2 FalcoLinea buitenbanken en 4 FalcoLinea sofa's geplaatst door aannemingsbedrijf Klein Wieringen, in opdracht van gemeente Hollands Kroon.
In het kader van het regionaal stimuleringsprogramma De Kop Werkt! is er een zwembassin gerealiseerd waar men blauwalgvrij kan zwemmen bij het Lutjestrand. Het omringende gebied heeft ook een opknapbeurt ondergaan met mooi en functioneel straatmeubilair.

FalcoLinea straatmeubilair

De FalcoLinea Sofa hoort tot de populaire serie FalcoLinea. Het straatmeubilair van de Linea-serie valt op door de vernieuwende vormgeving. Met het gebruik van hout waar een boog het meubilair verrassend vormt. De stoel, bank en de afvalbak uit deze serie worden gekenmerkt door de FSC®-gecertificeerde houten delen afgewerkt met zwart staal. In totaal zijn er vier sofa's geplaaatst op prachtige plekken waar je kan relaxen en tegelijkertijd kan genieten van een subliem uitzicht.

Tevens zijn er twee buitenbanken FalcoLinea geplaatst. Bij zowel de zitbanken en de sofa's is het zwarte staal gepoedercoat in een grijze kleur.

Naast sofa's en buitenbanken zijn er in de FalcoLinea serie ook afvalbakken, picknicksets en plantenbakken.

Advies

Op zoek naar straatmeubilair voor de openbare ruimte? Wilt u iets compleet anders dan producten uit ons standaard assortiment? Dat kan ook, Falco maakt straatmeubilair op maat. Neem contact op met 1 van onze projectadviseurs voor meer informatie 0546 55 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!