Back to top
Tawk.to

Ambtenaren gemeente Hoeksche Waard parkeren fietsen in FalcoLok fietsenstalling

Home Projecten Ambtenaren gemeente Hoeksche Waard parkeren fietsen in FalcoLok fietsenstalling

Het gemeentehuis Binnenmaas in Maasdam kreeg eind vorig jaar een aanbouw om plaats te maken voor de ambtenaren van de nieuwe gemeente Hoeksche Waard. Als gevolg daarvan namen aan het begin van dit jaar enkele honderden ambtenaren hun intrek in het gemeentehuis. Falco plaatste er een FalcoLok fietsoverkapping om alle werknemers de gelegenheid te geven om hun fiets veilig en droog te stallen.

Grote overkapping

De FalcoLok-500 fietsenstalling en is één van de meest verkochte overkappingen van Falco en niet voor niets. FalcoLok overkappingen zijn solide en zijn onbeperkt uit te breiden, zowel in de breedte als in de diepte. In de overkapping, met een afmeting van ca. 20x5 meter, is plaats voor ca. 100 fietsen. De fietsoverkapping is vandalismebestendig en heeft wanden van traliehekwerk met een maaswijdte van 50x200mm. De overkapping wordt afgesloten door middel van een enkele deur met elektrische dagschootontgrendelaar en is zelfsluitend door de deurdranger.

Keuze uit wandbekleding

In de wandbekleding van overkappingen heeft Falco een ruim aanbod. Ook combinaties van deze materialen in één overkapping zijn mogelijk. Bijvoorbeeld een hardhouten belatting gecombineerd met traliepanelen. Of polycarbonaat met hardhouten belatting en polycarbonaat platen met perfo plaat bijvoorbeeld. Wilt u een overkapping voor uw terrein, neem dan contact op met Falco voor een advies op maat. Onze projectadviseurs helpen u graag, ook op locatie! Bel 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl.

NEN-EN 1090

Falco is uiteraard in het bezit van het EN 1090-1:2009/A1:2011 certificaat. Hiermee is Falco in staat voor de stalen constructiedelen (lees overkappingen) een CE-verklaring op te stellen. Hiermee bent U verzekerd van een overkapping die voldoet aan de statische berekening volgens Eurocode EN-1993 NA:NL. Falco heeft hier gekozen voor de zwaarste waardes van toepassing in Nederland.

Meer gedetailleerd betekent dit onder andere dat alle onderdelen voor uw overkapping door onze gecertificeerde lassers vervaardigd worden. Verder waarborgt EN-1090 de veiligheid, belasting en kwaliteit van de staalsoort van onze overkappingen. Om mogelijke misverstanden te voorkomen; het leveren van overkappingen zonder CE verklaring is een economisch delict!

Fietsenrekken

Uiteraard zijn er verschillende fietsenrekken geplaatst in deze fietsenberging. Voor dit project heeft men gekozen voor 20 fietsenrekken van het model FalcoSound. In totaal kunnen er 100 fietsen geparkeerd worden in de fietsenstalling. Alle Falco fietsparkeer producten kunt u hier bekijken.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!