Back to top
Tawk.to

Gekleurde afvalbakken voor een opgeruimd schoolplein

Home Projecten Gekleurde afvalbakken voor een opgeruimd schoolplein

Op het  schoolplein van het Veurs Lyceum in Leidschendam zijn een aantal fel gekleurde afvalbakken geplaatst om het buitenterrein netjes te houden.

Afvalbakken op kleur

In totaal zijn er zeven afvalbakken FalcoJona op het schoolplein te vinden. De afvalbakken hebben een inhoud van 50 liter en zijn gepoedercoat in een knal oranje kleur. Zes afvalbakken zijn gemonteerd mideels een aangegoten betonvoet en 1 afvalbak is bevestigd aan een lantaarnpaal.

De FalcoJona afvalbak is verkrijgbaar in verschillende inhoudsvarianten. Alle varianten hebben een sterke binnenbak en een strak design. De afvalbak is voorzien van een sluiting met een veiligheidslot dat te openen is met een driekant sleutel. Op deze manier kan de binnenbak eenvoudig worden verwijderd en geleegd. Voor de FalcoJona zijn op verzoek diverse opties mogelijk zoals een verende afsluitklep, een anti vuurwerk sluiting en verschillende compartimenten om afval te scheiden.

De FalcoJona is gemaakt van thermisch verzinkt staal, de binnenbak is van sendzimir verzinkt staal. Dit zijn duurzame materialen door hun lange levensduur en recyclebaar.

Schoolplein inrichting

 Naast afvalbakken heeft Falco nog veel meer producten die geschikt zijn voor de inrichting van een schoolplein, zoals buitenbanken en ander straatmeubilair. Ook fietsenstallingen inclusief fietsenrekken worden regelmatig besteld door schoolorganisaties.

Advies over de inrichting van uw schoolplein? Neem dan contact op met één van Falco’s projectadviseurs voor een vrijblijvend gesprek, ook  mogelijk op uw locatie, via 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl. U kunt ook deze site bekijken met meer voorbeelden m.b.t. schoolpleininrichting of onze Pinterest pagina.

Onze straatmeubilair producten misstaan ook niet op een plein of bedrijventerrein.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!