Back to top
Tawk.to

Gekleurde afvalbakken voor een opgeruimd schoolplein

Home Projecten Gekleurde afvalbakken voor een opgeruimd schoolplein

Op het  schoolplein van het Veurs Lyceum in Leidschendam zijn een aantal fel gekleurde afvalbakken geplaatst om het buitenterrein netjes te houden.

Afvalbakken op kleur

In totaal zijn er zeven afvalbakken FalcoJona op het schoolplein te vinden. De afvalbakken hebben een inhoud van 50 liter en zijn gepoedercoat in een knal oranje kleur. Zes afvalbakken zijn gemonteerd mideels een aangegoten betonvoet en 1 afvalbak is bevestigd aan een lantaarnpaal.

De FalcoJona afvalbak is verkrijgbaar in verschillende inhoudsvarianten. Alle varianten hebben een sterke binnenbak en een strak design. De afvalbak is voorzien van een sluiting met een veiligheidslot dat te openen is met een driekant sleutel. Op deze manier kan de binnenbak eenvoudig worden verwijderd en geleegd. Voor de FalcoJona zijn op verzoek diverse opties mogelijk zoals een verende afsluitklep, een anti vuurwerk sluiting en verschillende compartimenten om afval te scheiden.

De FalcoJona is gemaakt van thermisch verzinkt staal, de binnenbak is van sendzimir verzinkt staal. Dit zijn duurzame materialen door hun lange levensduur en recyclebaar.

Schoolplein inrichting

 Naast afvalbakken heeft Falco nog veel meer producten die geschikt zijn voor de inrichting van een schoolplein, zoals buitenbanken en ander straatmeubilair. Ook fietsenstallingen inclusief fietsenrekken worden regelmatig besteld door schoolorganisaties.

Advies over de inrichting van uw schoolplein? Neem dan contact op met één van Falco’s projectadviseurs voor een vrijblijvend gesprek, ook  mogelijk op uw locatie, via 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl. U kunt ook deze site bekijken met meer voorbeelden m.b.t. schoolpleininrichting of onze Pinterest pagina.

Onze straatmeubilair producten misstaan ook niet op een plein of bedrijventerrein.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!