Back to top
Tawk.to

Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum kiest voor praktisch en elegant

Home Projecten Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum kiest voor praktisch en elegant

Wanssum, een dorp aan de Maas en behorend bij de gemeente Venray, wilde bezoekers en natuurlijk ook de eigen bevolking de nodige zitplekken en stallingsmogelijkheden voor fietsen bieden. Op de betreffende plek komen veel wandelaars en fietsers om de achterliggende natuurgebieden te bezoeken. Voor al deze mensen kozen Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum Maaspark en opdrachtgever Mooder Maas - combinatie Dura Vermeer elegante enkel- en dubbelzijdige FalcoRelax-banken met FSC-gecertificeerde hardhouten latten en praktische fietsaanleunbeugels, oftewel zogenaamde 'nietjes'.

Aanleiding

De aanleiding voor het project Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum Maaspark (twee grote overstromingen van de Maas in 1993 en 1995) is niet zo leuk. De gevolgen zijn dat echter wel. Want binnen het project Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum Maaspark is nu onder meer:

  • hoogwaterbescherming gecreëerd
  • nieuwe natuur en landschap ontwikkeld
  • de leefbaarheid van Wanssum vergroot
  • nieuwe economische ontwikkelingen aangejaagd

Gemaakte keuzes

Voor de buitenaankleding binnen het Wanssumse Maaspark is gekozen voor de elegant FalcoRelax-banken. Deze rank vormgegeven banken ogen 'licht en luchtig', maar zijn desondanks zeer solide en met betonpoeren (15 cm onder maaiveld) stevig verankerd in de ondergrond. Onder de banken zijn bladeren en zwerfvuil goed op te ruimen met hark of bladblazer. Voor het veilig stallen van fietsen zijn ook 10 fietsaanleunbeugels geplaatst. Geschikt om elk type fiets te stallen en aan te binden met elk type fietsslot.

Meer weten?

Bel dan (0546) 55 44 44, stuur een e-mail aan verkoop@falco.nl of maak (tijdens kantooruren) gebruik van de handige chatfunctie op deze website.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!