Back to top
Tawk.to

Fraaie fietsoverkapping in basaltgrijs

Home Projecten Fraaie fietsoverkapping in basaltgrijs

Voor de werknemers van Alprokon BV in Barendrecht is deze FalcoRail Low fietsenstalling, compleet met fietsaanleunbeugels, gerealiseerd. Al het staalwerk is gepoedercoat in basaltgrijs. Een zeer fraaie verschijning!

FalcoRail Low fietsenstalling

De FalcoRail Low fietsenstalling valt onder onze productgroep Transparante overkappingen. Door het gebruik van polycarbonaat blijft de de omgeving goed zichtbaar. Sociale controle is op deze manier goed mogelijk. De FalcoRail Low overkapping is geschikt voor alle Falco fietsenrekken en fietsaanleunbeugels, behalve voor etage fietsenrekken, zoals de Falcolevel Premium+. Voor deze manier van compact fietsparkeren bieden wij  een hoge FalcoRail fietsenstalling aan.

Meer parkeerruimte

De FalcoRail bestaat uit stalen staanders en een dakelement van stalen liggers met polycarbonaat beplating. De stalen elementen zijn gepoedercoat in RAL 7012, basaltgrijs. Bij Falco heeft u de keuze uit ruim 190 RAL kleuren! Deze fietsoverkapping heeft geen tussenstaanders. Daardoor is er meer parkeerruimte beschikbaar!

De fietsenstalling is een modulaire stalling, wat betekent dat de overkapping eindeloos uit te breiden is d.m.v. aanbouwvakken. De FalcoRail Low op deze locatie is opgebouwd uit een beginvak plus een aanbouwvak en heeft een lengte van 10 meter.

NEN-EN 1090

Falco is uiteraard in het bezit van het EN 1090-1:2009/A1:2011 certificaat. Hiermee is Falco in staat voor de stalen constructiedelen (lees overkappingen) een CE-verklaring op te stellen. Hiermee bent U verzekerd van een overkapping die voldoet aan de statische berekening volgens Eurocode EN-1993 NA:NL. Falco heeft hier gekozen voor de zwaarste waardes van toepassing in Nederland. 

Fietsparkeren

De fietsaanleunbeugels van Falco, ook wel fietsparkeerbeugels of fietsnietjes genoemd, zijn er in verschillende vormen, afmetingen en kleuren. De acht fietsaanleunbeugel bij Alprokon hebben een lengte van 120 m en een diameter van 42 mm. Een diameter van 60 mm is ook mogelijk! Daarnaast leveren wij fietsaanleunbeugels met tussenbuis of RVS aanleunbeugels

Alles uit eigen fabriek

De producten van dit project komen worden geproduceerd in onze fabriek in Vriezenveen. Ook het poedercoaten wordt in eigen huis gedaan. Onze VCA gecertificeerde monteurs plaatsten de fietsoverkapping op locatie. Wij verzorgen uw project van begin tot eind! Neem voor meer informatie contact op via de mail; info@falco.nl of telefoon; 0546 55 44 44.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!