Back to top
Tawk.to

Fraaie fietsoverkapping in basaltgrijs

Home Projecten Fraaie fietsoverkapping in basaltgrijs

Voor de werknemers van Alprokon BV in Barendrecht is deze FalcoRail Low fietsenstalling, compleet met fietsaanleunbeugels, gerealiseerd. Al het staalwerk is gepoedercoat in basaltgrijs. Een zeer fraaie verschijning!

FalcoRail Low fietsenstalling

De FalcoRail Low fietsenstalling valt onder onze productgroep Transparante overkappingen. Door het gebruik van polycarbonaat blijft de de omgeving goed zichtbaar. Sociale controle is op deze manier goed mogelijk. De FalcoRail Low overkapping is geschikt voor alle Falco fietsenrekken en fietsaanleunbeugels, behalve voor etage fietsenrekken, zoals de Falcolevel Premium+. Voor deze manier van compact fietsparkeren bieden wij  een hoge FalcoRail fietsenstalling aan.

Meer parkeerruimte

De FalcoRail bestaat uit stalen staanders en een dakelement van stalen liggers met polycarbonaat beplating. De stalen elementen zijn gepoedercoat in RAL 7012, basaltgrijs. Bij Falco heeft u de keuze uit ruim 190 RAL kleuren! Deze fietsoverkapping heeft geen tussenstaanders. Daardoor is er meer parkeerruimte beschikbaar!

De fietsenstalling is een modulaire stalling, wat betekent dat de overkapping eindeloos uit te breiden is d.m.v. aanbouwvakken. De FalcoRail Low op deze locatie is opgebouwd uit een beginvak plus een aanbouwvak en heeft een lengte van 10 meter.

NEN-EN 1090

Falco is uiteraard in het bezit van het EN 1090-1:2009/A1:2011 certificaat. Hiermee is Falco in staat voor de stalen constructiedelen (lees overkappingen) een CE-verklaring op te stellen. Hiermee bent U verzekerd van een overkapping die voldoet aan de statische berekening volgens Eurocode EN-1993 NA:NL. Falco heeft hier gekozen voor de zwaarste waardes van toepassing in Nederland. 

Fietsparkeren

De fietsaanleunbeugels van Falco, ook wel fietsparkeerbeugels of fietsnietjes genoemd, zijn er in verschillende vormen, afmetingen en kleuren. De acht fietsaanleunbeugel bij Alprokon hebben een lengte van 120 m en een diameter van 42 mm. Een diameter van 60 mm is ook mogelijk! Daarnaast leveren wij fietsaanleunbeugels met tussenbuis of RVS aanleunbeugels

Alles uit eigen fabriek

De producten van dit project komen worden geproduceerd in onze fabriek in Vriezenveen. Ook het poedercoaten wordt in eigen huis gedaan. Onze VCA gecertificeerde monteurs plaatsten de fietsoverkapping op locatie. Wij verzorgen uw project van begin tot eind! Neem voor meer informatie contact op via de mail; info@falco.nl of telefoon; 0546 55 44 44.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!