Back to top
Tawk.to

Fietsparkeren voor werknemers Intermaris goed geregeld!

Home Projecten Fietsparkeren voor werknemers Intermaris goed geregeld!

Falco mocht in opdracht van Intermaris een mooie verhoogde FalcoLok 600 leveren voorzien van fiets etageparkeersystemen. Vooral in deze tijd kiezen steeds vaker medewerkers individueel vervoer boven groepsvervoer en pakken vaker de (elektrische) fiets naar het werk. Medewerkers werkzaam bij het Intermaris hoofdkantoor kunnen nu hun fietsen veilig en droog parkeren en zelfs opladen indien nodig.

Compact fietsparkeren

Om zo veel mogelijk fietsen te kunnen parkeren is de keuze gevallen op het etage fietsenrek FalcoLevel Premium+.  Met dubbellaags fietsparkeren is het immers mogelijk om fietsen te parkeren op de onderste en bovenste laag.  De onderstaande laag van de etagerekken zijn voorzien van groene oplaadstations, zodat gebruikers van e-bikes hun fietsen kunnen opladen. Deze etage fietsenrekken zijn gebruiksvriendeljk.

Om de fietsen droog en veilig te stallen, heeft Intermaris gekozen voor de populaire verhoogde fietsoverkapping FalcoLok 600. Deze fietsenberging heeft een breedte van 600 cm en een hoogte van 300 cm. Door te kiezen voor een extra hoge overkapping ( een standaard FalcoLok 600 heeft een hoogte van 210 cm) is het mogelijk om de etagerekken te plaatsen. Voor de wandbekleding van een fietsenberging wordt vaak gekozen voor hardhout, maar er zijn vele andere opties mogelijk. Intermaris heeft gekozen voor gehard veiligheidsglas. De stalen constructie is in dezelfde kleur gepoedercoat als de kozijnen van het kantoorpand. De overkapping is voorzien van een afsluitbare deur. Falco heeft ook LED verlichting in de overkapping geinstalleerd.

Alles in eigen huis

Zowel de fietsenrekken als de fietsoverkapping zijn geproduceerd bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen met ons moderne machinepark. We beschikken ook over onze eigen transport en montage afdeling.  Zijn er producten die voorgemonteerd dienen te worden? Geen probleem, net zomin als monteren op locatie. Met onze VCA* gecertificeerde monteurs  wordt elke vorm van straatmeubilair veilig op de juiste locatie geplaatst. Bij dit project heeft Falco ook zorg gedragen voor de herbestrating. Wensen met betrekking tot een speciek product dat niet in ons assortiment zit? Onze ontwerp afdeling denkt graag met u mee! U kunt ons bereikden via mail (info@falco.nl), het contactformulier op deze website, via de chat en indien u prijs informatie over een bepaalde overkapping of etagerek wenst, kunt u het offerte aanvraag formulier invullen.Telefonisch is onze Verkoop afdeling te bereiken op (0546) 55 44 44 en onze projectadviseurs komen graag bij u langs op locatie of plannen een afspraak in via Teams.

 

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!