Back to top
Tawk.to

Fietsparkeren voor werknemers Intermaris goed geregeld!

Home Projecten Fietsparkeren voor werknemers Intermaris goed geregeld!

Falco mocht in opdracht van Intermaris een mooie verhoogde FalcoLok 600 leveren voorzien van fiets etageparkeersystemen. Vooral in deze tijd kiezen steeds vaker medewerkers individueel vervoer boven groepsvervoer en pakken vaker de (elektrische) fiets naar het werk. Medewerkers werkzaam bij het Intermaris hoofdkantoor kunnen nu hun fietsen veilig en droog parkeren en zelfs opladen indien nodig.

Compact fietsparkeren

Om zo veel mogelijk fietsen te kunnen parkeren is de keuze gevallen op het etage fietsenrek FalcoLevel Premium+.  Met dubbellaags fietsparkeren is het immers mogelijk om fietsen te parkeren op de onderste en bovenste laag.  De onderstaande laag van de etagerekken zijn voorzien van groene oplaadstations, zodat gebruikers van e-bikes hun fietsen kunnen opladen. Deze etage fietsenrekken zijn gebruiksvriendeljk.

Om de fietsen droog en veilig te stallen, heeft Intermaris gekozen voor de populaire verhoogde fietsoverkapping FalcoLok 600. Deze fietsenberging heeft een breedte van 600 cm en een hoogte van 300 cm. Door te kiezen voor een extra hoge overkapping ( een standaard FalcoLok 600 heeft een hoogte van 210 cm) is het mogelijk om de etagerekken te plaatsen. Voor de wandbekleding van een fietsenberging wordt vaak gekozen voor hardhout, maar er zijn vele andere opties mogelijk. Intermaris heeft gekozen voor gehard veiligheidsglas. De stalen constructie is in dezelfde kleur gepoedercoat als de kozijnen van het kantoorpand. De overkapping is voorzien van een afsluitbare deur. Falco heeft ook LED verlichting in de overkapping geinstalleerd.

Alles in eigen huis

Zowel de fietsenrekken als de fietsoverkapping zijn geproduceerd bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen met ons moderne machinepark. We beschikken ook over onze eigen transport en montage afdeling.  Zijn er producten die voorgemonteerd dienen te worden? Geen probleem, net zomin als monteren op locatie. Met onze VCA* gecertificeerde monteurs  wordt elke vorm van straatmeubilair veilig op de juiste locatie geplaatst. Bij dit project heeft Falco ook zorg gedragen voor de herbestrating. Wensen met betrekking tot een speciek product dat niet in ons assortiment zit? Onze ontwerp afdeling denkt graag met u mee! U kunt ons bereikden via mail (info@falco.nl), het contactformulier op deze website, via de chat en indien u prijs informatie over een bepaalde overkapping of etagerek wenst, kunt u het offerte aanvraag formulier invullen.Telefonisch is onze Verkoop afdeling te bereiken op (0546) 55 44 44 en onze projectadviseurs komen graag bij u langs op locatie of plannen een afspraak in via Teams.

 

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!