Back to top
Tawk.to

Fietsparkeren voor docenten en leerlingen Saxion Hogeschool netjes geregeld

Home Projecten Fietsparkeren voor docenten en leerlingen Saxion Hogeschool netjes geregeld

Bij de Saxion Hogeschool in Deventer is in de ondergrondse fietsenstalling voldoende fietsparkeerplek gerealiseerd voor zowel de docenten als de leerlingen.

Diverse fietsparkeersystemen voor docenten fietsenstalling

In de docenten fietsenstalling zijn twee verschillende soorten etagerekken geplaatst; de FalcoLevel Premium+ en de FalcoLevel Eco.  In de etagerekken kunnen er veel fietsen geparkeerd worden met dubbellaags fietsparkeren. Voor niet standaard fietsen zijn er ook FalcoGrid fietsafscheidingen geplaatst. In totaal kunnen er nu 96 fietsen geparkeerd worden in de docenten fietsenstalling.

Twee verschillende fietsenrekken voor leerlingen fietsenstalling

In de leerlingen fietsenstalling is ruimte om 260 fietsen te parkeren. Het meerendeel van deze fietsen kan worden geparkeerd binnen de dubbelzijdige FalcoGrid fietsafscheidingen. Tevens zijn er ook drie fietsaanleunbeugels geplaatst. Met de FalcoGrid en fietsaanleunbeugels kunnen fietsen eenvoudig maar netjes geparkeerd worden. Zeker een uitkomst voor kratfietsen, die populair zijn onder studenten.

Advies fietsparkeren

Falco heeft al voor veel scholen het fietsparkeren georganiseerd, van kinderdagverblijf tot universiteit. En niet alleen het fietsparkeren, maar ook op het gebied van straatmeubilair, overkappingen en verkeersvoorzieningen kan Falco veel betekenen voor op het buitenterrein van een school. Advies nodig? Neem dan contact op met één van Falco’s projectadviseurs voor een vrijblijvend gesprek, ook  mogelijk op uw locatie, via 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl. U kunt ook deze site bekijken met meer voorbeelden m.b.t. schoolpleininrichting of onze Pinterest pagina.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!