Back to top
Tawk.to

Fietsparkeren voor docenten en leerlingen Saxion Hogeschool netjes geregeld

Home Projecten Fietsparkeren voor docenten en leerlingen Saxion Hogeschool netjes geregeld

Bij de Saxion Hogeschool in Deventer is in de ondergrondse fietsenstalling voldoende fietsparkeerplek gerealiseerd voor zowel de docenten als de leerlingen.

Diverse fietsparkeersystemen voor docenten fietsenstalling

In de docenten fietsenstalling zijn twee verschillende soorten etagerekken geplaatst; de FalcoLevel Premium+ en de FalcoLevel Eco.  In de etagerekken kunnen er veel fietsen geparkeerd worden met dubbellaags fietsparkeren. Voor niet standaard fietsen zijn er ook FalcoGrid fietsafscheidingen geplaatst. In totaal kunnen er nu 96 fietsen geparkeerd worden in de docenten fietsenstalling.

Twee verschillende fietsenrekken voor leerlingen fietsenstalling

In de leerlingen fietsenstalling is ruimte om 260 fietsen te parkeren. Het meerendeel van deze fietsen kan worden geparkeerd binnen de dubbelzijdige FalcoGrid fietsafscheidingen. Tevens zijn er ook drie fietsaanleunbeugels geplaatst. Met de FalcoGrid en fietsaanleunbeugels kunnen fietsen eenvoudig maar netjes geparkeerd worden. Zeker een uitkomst voor kratfietsen, die populair zijn onder studenten.

Advies fietsparkeren

Falco heeft al voor veel scholen het fietsparkeren georganiseerd, van kinderdagverblijf tot universiteit. En niet alleen het fietsparkeren, maar ook op het gebied van straatmeubilair, overkappingen en verkeersvoorzieningen kan Falco veel betekenen voor op het buitenterrein van een school. Advies nodig? Neem dan contact op met één van Falco’s projectadviseurs voor een vrijblijvend gesprek, ook  mogelijk op uw locatie, via 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl. U kunt ook deze site bekijken met meer voorbeelden m.b.t. schoolpleininrichting of onze Pinterest pagina.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!