Back to top
Tawk.to

Fietsparkeren voor docenten en leerlingen Saxion Hogeschool netjes geregeld

Home Projecten Fietsparkeren voor docenten en leerlingen Saxion Hogeschool netjes geregeld

Bij de Saxion Hogeschool in Deventer is in de ondergrondse fietsenstalling voldoende fietsparkeerplek gerealiseerd voor zowel de docenten als de leerlingen.

Diverse fietsparkeersystemen voor docenten fietsenstalling

In de docenten fietsenstalling zijn twee verschillende soorten etagerekken geplaatst; de FalcoLevel Premium+ en de FalcoLevel Eco.  In de etagerekken kunnen er veel fietsen geparkeerd worden met dubbellaags fietsparkeren. Voor niet standaard fietsen zijn er ook FalcoGrid fietsafscheidingen geplaatst. In totaal kunnen er nu 96 fietsen geparkeerd worden in de docenten fietsenstalling.

Twee verschillende fietsenrekken voor leerlingen fietsenstalling

In de leerlingen fietsenstalling is ruimte om 260 fietsen te parkeren. Het meerendeel van deze fietsen kan worden geparkeerd binnen de dubbelzijdige FalcoGrid fietsafscheidingen. Tevens zijn er ook drie fietsaanleunbeugels geplaatst. Met de FalcoGrid en fietsaanleunbeugels kunnen fietsen eenvoudig maar netjes geparkeerd worden. Zeker een uitkomst voor kratfietsen, die populair zijn onder studenten.

Advies fietsparkeren

Falco heeft al voor veel scholen het fietsparkeren georganiseerd, van kinderdagverblijf tot universiteit. En niet alleen het fietsparkeren, maar ook op het gebied van straatmeubilair, overkappingen en verkeersvoorzieningen kan Falco veel betekenen voor op het buitenterrein van een school. Advies nodig? Neem dan contact op met één van Falco’s projectadviseurs voor een vrijblijvend gesprek, ook  mogelijk op uw locatie, via 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl. U kunt ook deze site bekijken met meer voorbeelden m.b.t. schoolpleininrichting of onze Pinterest pagina.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!