Back to top
Tawk.to

Fietsparkeren op zijn Deens

Home Projecten Fietsparkeren op zijn Deens

Denemarken is ook echt een fietsland, net als Nederland. Veel mensen fietsen, ook naar school of naar het werk. Via onze Deense dochter, gevestigd in Vejen, zijn we goed op de hoogte van het fietsparkeren in Denemarken.

Ideaal 2.0

De Giersings Realskole, een school in Odense met 800 leerlingen, is sinds kort uitgerust met nieuwe fietsenrekken. Er is gekozen voor het hoog/ laag fietsenrek Ideaal 2.0.

Door de hart-op-hart afstand van 40 cm tussen de wielbeugels zorgt dit fietsenrek voor voldoende parkeerruimte tussen de fietsen. Dit verlaagt het risico dat fietsen verstrengeld raken. De wielbeugel heeft daarnaast ook een grotere insteekbreedte met een binnenwerkse maat van 17,5 cm. Hierdoor kunnen fietsen met een bredere band en voorvork ook geparkeerd worden.

Andersom

De Ideaal 2.0 is ook prima geschikt om het achterwiel in te parkeren. Inderdaad, het achterwiel! In Denemarken is het heel normaal om het achterwiel in het rek te plaatsen in plaats van het voorwiel. Geen probleem, kan ook in de Ideaal 2.0!

Advies

Onze projectadviseur komt graag bij u langs op locatie om te bekijken welke fietsparkeersystemen goed op uw terrein passen. U kunt telefonisch  contact opnemen met  0546 - 55 44 44  of een mail sturen naar info@falco.nlom een afspraak te maken. Om u ook online optimaal van dienst te kunnen zijn, kunt u hier voor meer informatie over onze producten en nieuws, het Falco E-News aanvragen.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!