Back to top
Tawk.to

Fietsparkeren op het kerkplein

Home Projecten Fietsparkeren op het kerkplein

Bij de Grote Kerk in Vriezenveen heeft Falco in opdracht van HZJ Bestrating 15 fietsaanleunbeugels geplaatst.

Fietsaanleunbeugels

Falco heeft diverse fietsaanleunbeugels, ook wel fietsnietjes genoemd,  in haar assortiment. Bij de Grote Kerk in Vriezenveen zijn fietsaanleunbeugels geplaatst met een buis van rond 42 cm. Er zijn ook fietsaanleunbeugels met buis rond 60 cm.

Deze fietsaanleunbeugels zijn niet alleen perfect om fietsen tegenaan te parkeren, ook bromfietsen en scooters kunnen veilig geparkeerd worden tegen deze solide fietsaanleunbeugels.

Advies

Fietsaanleunbeugels zijn er in vele vormen en maten, bekijk de verschillende producten in onze webshop. Onze projectadviseurs adviseren u ook graag welk fietsparkeersysteem het beste past bij uw situatie.

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!