Back to top
Tawk.to

Fietsparkeren op het kerkplein

Home Projecten Fietsparkeren op het kerkplein

Bij de Grote Kerk in Vriezenveen heeft Falco in opdracht van HZJ Bestrating 15 fietsaanleunbeugels geplaatst.

Fietsaanleunbeugels

Falco heeft diverse fietsaanleunbeugels, ook wel fietsnietjes genoemd,  in haar assortiment. Bij de Grote Kerk in Vriezenveen zijn fietsaanleunbeugels geplaatst met een buis van rond 42 cm. Er zijn ook fietsaanleunbeugels met buis rond 60 cm.

Deze fietsaanleunbeugels zijn niet alleen perfect om fietsen tegenaan te parkeren, ook bromfietsen en scooters kunnen veilig geparkeerd worden tegen deze solide fietsaanleunbeugels.

Advies

Fietsaanleunbeugels zijn er in vele vormen en maten, bekijk de verschillende producten in onze webshop. Onze projectadviseurs adviseren u ook graag welk fietsparkeersysteem het beste past bij uw situatie.

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!