Back to top
Tawk.to

Fietsparkeren op bedrijventerrein

Home Projecten Fietsparkeren op bedrijventerrein

Bij transport bedrijf Twentepoort Logistiek in Almelo is een ruime fietsoverkapping geplaatst met een open voorwand. Fietsen van medewerkers kunnen in fietsaanleunbeugels en fietsenrekken geparkeerd worden.

Overkapping op maat

Voor Twentepoort Logistiek is een overkapping op maat gemaakt. De basis is onze populaire fietsoverkapping FalcoLok met een formaat van 10 x 4 meter. Het dak is van stalen aluzinc profielplaten en achterwand en zijwanden zijn bekleed met FSC®-gecertificeerd hardhouten open latten.

 

Falco is uiteraard in het bezit van het EN 1090-1:2009/A1:2011 certificaat. Hiermee is Falco in staat voor de stalen constructiedelen (lees overkappingen) een CE-verklaring op te stellen. Hiermee bent U verzekerd van een overkapping die voldoet aan de statische berekening volgens Eurocode EN-1993 NA:NL. Falco heeft hier gekozen voor de zwaarste waardes van toepassing in Nederland. 

Fietsparkeren

Naast overkappingen bestaat een groot deel van ons assortiment uit fietsparkeerproducten zoals fietsenrekken en fietsaanleunbeugels.  In almelo zijn 2 fietsenrekken FalcoSound geplatst met 6 plaatsen. De h.o.h. is 40 cm. Tevens staan er 6 FalcoLean fietsaanleunbeugels onder de overkapping.

Inrichting bedrijventerrein

Falco kan een bedrijventerrein niet alleen inrichten met diverse overkappingen maar ook met straatmeubilair, fietsenrekken en verkeersvoorzieningen. Bekijk ons Pinterest bord " Bedrijventerrein inrichten" om voorbeelden te bekijken.

Uw bedrijventerrein inrichten? Vraag onze projectadviseurs om tips!

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!