Back to top
Tawk.to

Fietsparkeren op bedrijventerrein

Home Projecten Fietsparkeren op bedrijventerrein

Bij transport bedrijf Twentepoort Logistiek in Almelo is een ruime fietsoverkapping geplaatst met een open voorwand. Fietsen van medewerkers kunnen in fietsaanleunbeugels en fietsenrekken geparkeerd worden.

Overkapping op maat

Voor Twentepoort Logistiek is een overkapping op maat gemaakt. De basis is onze populaire fietsoverkapping FalcoLok met een formaat van 10 x 4 meter. Het dak is van stalen aluzinc profielplaten en achterwand en zijwanden zijn bekleed met FSC®-gecertificeerd hardhouten open latten.

 

Falco is uiteraard in het bezit van het EN 1090-1:2009/A1:2011 certificaat. Hiermee is Falco in staat voor de stalen constructiedelen (lees overkappingen) een CE-verklaring op te stellen. Hiermee bent U verzekerd van een overkapping die voldoet aan de statische berekening volgens Eurocode EN-1993 NA:NL. Falco heeft hier gekozen voor de zwaarste waardes van toepassing in Nederland. 

Fietsparkeren

Naast overkappingen bestaat een groot deel van ons assortiment uit fietsparkeerproducten zoals fietsenrekken en fietsaanleunbeugels.  In almelo zijn 2 fietsenrekken FalcoSound geplatst met 6 plaatsen. De h.o.h. is 40 cm. Tevens staan er 6 FalcoLean fietsaanleunbeugels onder de overkapping.

Inrichting bedrijventerrein

Falco kan een bedrijventerrein niet alleen inrichten met diverse overkappingen maar ook met straatmeubilair, fietsenrekken en verkeersvoorzieningen. Bekijk ons Pinterest bord " Bedrijventerrein inrichten" om voorbeelden te bekijken.

Uw bedrijventerrein inrichten? Vraag onze projectadviseurs om tips!

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!