Back to top
Tawk.to

Fietsparkeren en straatmeubilair bij nieuwbouw appartementencomplex in Utrecht

Home Projecten Fietsparkeren en straatmeubilair bij nieuwbouw appartementencomplex in Utrecht

In Utrecht zijn 2 woontorens met 10 vierdiepingen nieuw gebouwd met daarin maar liefst 119 huurappartementen. Op het buitenterrein van de woontorens zijn Falco buitenbanken geplaatst voor de bewoners en fietsen kunnen worden geparkeerd in etagerekken in de fietsenstalling.

Straatmeubilair

Op een vlonder in de gezamenlijke tuin zijn vier FalcoPrestige buitenbanken geplaatst. De banken hebben geen rug en zijn gemaakt van de materialen staal en FSC® gecertificeerd hardhout. De staaldelen zijn gepoedercoat in een grijze kleur. Deze zitbank is geleverd met twee open banksteunen maar is ook  leverbaar als bank met dichte zijsteunen. De FalcoPrestige is ontworpen door ontwerpbureau ipv Delft. In onze webshop is deze bank eenvoudig hier te bestellen, u maakt een account aan, bestelt het gewenste product en betaalt achteraf.

Fietsparkeren met etagerekken

 In de fietsenkelder zijn etage fietsenrekken FalcoLevel Premium+ geplaatst. In totaal kunnen er 443 fietsen worden geparkeerd in de fietsenstalling. Voor de woontorens in Utrecht zijn de staanders en onderkokers aangepast in verband met de hellingbaan van de vloer van de parkeergarage. Ook op de bovenste plekken is het eenvoudig om fietsen te parkeren door de gasdrukveer. 

Assortiment voor woningbouw

Falco heeft een ruim assoritment met producten voor de woningbouw, van straatmeubilair, fietsparkeren tot verkeersvoorzieningen. Bekijk ons bord " woningbouw" op Pinterest voor meer inspiratie. Voor advies zijn onze adviseurs bereikbaar via de chat, telefonisch of per mail. Ook is het mogelijk om op locatie af te spreken met 1 van onze projectadviseurs.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!