Back to top
Tawk.to

Fietsparkeren en straatmeubilair bij nieuwbouw appartementencomplex in Utrecht

Home Projecten Fietsparkeren en straatmeubilair bij nieuwbouw appartementencomplex in Utrecht

In Utrecht zijn 2 woontorens met 10 vierdiepingen nieuw gebouwd met daarin maar liefst 119 huurappartementen. Op het buitenterrein van de woontorens zijn Falco buitenbanken geplaatst voor de bewoners en fietsen kunnen worden geparkeerd in etagerekken in de fietsenstalling.

Straatmeubilair

Op een vlonder in de gezamenlijke tuin zijn vier FalcoPrestige buitenbanken geplaatst. De banken hebben geen rug en zijn gemaakt van de materialen staal en FSC® gecertificeerd hardhout. De staaldelen zijn gepoedercoat in een grijze kleur. Deze zitbank is geleverd met twee open banksteunen maar is ook  leverbaar als bank met dichte zijsteunen. De FalcoPrestige is ontworpen door ontwerpbureau ipv Delft. In onze webshop is deze bank eenvoudig hier te bestellen, u maakt een account aan, bestelt het gewenste product en betaalt achteraf.

Fietsparkeren met etagerekken

 In de fietsenkelder zijn etage fietsenrekken FalcoLevel Premium+ geplaatst. In totaal kunnen er 443 fietsen worden geparkeerd in de fietsenstalling. Voor de woontorens in Utrecht zijn de staanders en onderkokers aangepast in verband met de hellingbaan van de vloer van de parkeergarage. Ook op de bovenste plekken is het eenvoudig om fietsen te parkeren door de gasdrukveer. 

Assortiment voor woningbouw

Falco heeft een ruim assoritment met producten voor de woningbouw, van straatmeubilair, fietsparkeren tot verkeersvoorzieningen. Bekijk ons bord " woningbouw" op Pinterest voor meer inspiratie. Voor advies zijn onze adviseurs bereikbaar via de chat, telefonisch of per mail. Ook is het mogelijk om op locatie af te spreken met 1 van onze projectadviseurs.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!