Back to top
Tawk.to

Fietsparkeren en opladen in Nijverdal

Home Projecten Fietsparkeren en opladen in Nijverdal

In het centrum van Nijverdal zijn drie fietsaanleunbeugels van het type FalcoIon geplaatst. Bezoekers kunnen in deze fietsbeugels niet alleen hun fiets veilig parkeren, maar ook hun e-bike opladen!

FalcoIon


Er komen steeds meer elektrische fietsen. Dit betekent meer behoefte aan oplaadpunten. Daarom heeft Falco de FalcoIon ontwikkeld; een fietsparkeersysteem met een geintegreerd oplaadpunt.
De FalcoIon is verkrijgbaar als aanleunbeugel of als fietsstandaard met één oplaadpunt, als fietsstandaard in een model met twee oplaadpunten en zonder oplaadpunt.
Met de FalcoIon zijn al diverse projecten succesvol uitgevoerd, waaronder in Nederland en Duitsland.

Advies

Wilt u de bezoekers van uw bedrijf, gemeente of instelling ook een extra service bieden in de vorm van fietsparkeren?
Een van onze projectadviseurs helpt u graag verder met uw vraagstuk op het gebied van fietsparkeren! Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!