Back to top
Tawk.to

Fietsparkeren bij Woningstichting

Home Projecten Fietsparkeren bij Woningstichting

Voor de werknemer die op de fiets naar het werk komt is een fietsenstalling van groot belang. Een natte fiets, en dan met name een nat zadel kan erg vervelend zijn. Maar nog belangrijker voor de fietsende werknemer is dat zijn of haar fiets diefstalveilig gestald kan worden!

Voor Woningstichting Het Grootslag in Wervershoof maakte Falco deze fietsenoverkapping. Op de foto’s hieronder ziet u de situatie vooraf en het eindresultaat. 

FalcoSpan overkapping met polycarbonaat dak

Falco biedt al jaren de expertise en ervaring op het gebied van fietsparkeren. De FalcoSpan overkapping die op het terrein van de woningstichting is geplaatst bestaat uit twee staanders en een dakelement. Het dakelement is bedekt met polycarbonaat profielplaten. De fietsenstalling heeft aan de linkerkant een wandelement met veiligheidsglas, aan de rechterkant is de overkapping open. Daardoor heeft de overkapping een zwevend karakter.

De gehele staalconstructie van de overkapping is gepoedercoat in RAL 7015, leigrijs. Een fraai geheel! 

Triangel fietsparkeersysteem

De fietsen bij de woningstichting worden geparkeerd in de fietsstandaard Triangel-10. Een bijzonder model waar de fiets stabiel in geparkeerd kan worden en mooi is om te zien. De gebogen staander heeft aan het uiteinde twee aanbindogen. De fietsstandaard buigt zich naar de fietser, zodat de fiets zonder moeite aan het oog vastgezet kan worden met een eigen hangslot. 

Advies?

Iets voor uw bedrijfsterrein? Falco adviseert en komt vrijblijvend uw locatie bezoeken voor een advies op maat. Met de ruime keus overkappingen die Falco in haar programma heeft, is er altijd een passende overkapping voor uw locatie.

Bel of email naar 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl voor meer informatie of een afspraak te maken.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!