Back to top
Tawk.to

Fietsparkeren bij Woningstichting

Home Projecten Fietsparkeren bij Woningstichting

Voor de werknemer die op de fiets naar het werk komt is een fietsenstalling van groot belang. Een natte fiets, en dan met name een nat zadel kan erg vervelend zijn. Maar nog belangrijker voor de fietsende werknemer is dat zijn of haar fiets diefstalveilig gestald kan worden!

Voor Woningstichting Het Grootslag in Wervershoof maakte Falco deze fietsenoverkapping. Op de foto’s hieronder ziet u de situatie vooraf en het eindresultaat. 

FalcoSpan overkapping met polycarbonaat dak

Falco biedt al jaren de expertise en ervaring op het gebied van fietsparkeren. De FalcoSpan overkapping die op het terrein van de woningstichting is geplaatst bestaat uit twee staanders en een dakelement. Het dakelement is bedekt met polycarbonaat profielplaten. De fietsenstalling heeft aan de linkerkant een wandelement met veiligheidsglas, aan de rechterkant is de overkapping open. Daardoor heeft de overkapping een zwevend karakter.

De gehele staalconstructie van de overkapping is gepoedercoat in RAL 7015, leigrijs. Een fraai geheel! 

Triangel fietsparkeersysteem

De fietsen bij de woningstichting worden geparkeerd in de fietsstandaard Triangel-10. Een bijzonder model waar de fiets stabiel in geparkeerd kan worden en mooi is om te zien. De gebogen staander heeft aan het uiteinde twee aanbindogen. De fietsstandaard buigt zich naar de fietser, zodat de fiets zonder moeite aan het oog vastgezet kan worden met een eigen hangslot. 

Advies?

Iets voor uw bedrijfsterrein? Falco adviseert en komt vrijblijvend uw locatie bezoeken voor een advies op maat. Met de ruime keus overkappingen die Falco in haar programma heeft, is er altijd een passende overkapping voor uw locatie.

Bel of email naar 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl voor meer informatie of een afspraak te maken.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!