Back to top
Tawk.to

Fietsparkeren bij nieuw appartementcomplex

Home Projecten Fietsparkeren bij nieuw appartementcomplex

Bij een nieuw appartementengebouw in Zoeterwoude heeft Falco fietsenrekken geplaatst zodat bewoners en bezoekers hun fietsen netjes kunnen parkeren.

Fietsenrek FalcoIon

In totaal zijn er 35 fietsenstandaards geplaatst in de nabijheid van het appartementencomplex. De FalcoIon is een fietsparkeersysteem met 1 lage en 1 hoge plaats en voorvorksysteem. Het voorvorksysteem is de oplossing voor het praktisch en voorwiel vriendelijk stallen van de fiets. De FalcoIon is ook voorzien van een aanbindbeugel met oog om de fiets met een (ketting)slot te bevestigen. Zo kan de fiets veilig geparkeerd worden.

Fietsstandaard met oplaadpunt

Er is ook een FalcoIon fietsenrek met geïntegreerde oplaadpunten om e-bikes op te laden. E-bikes zijn ontzettend populair en de vraag naar fietsenrekken met oplaadpunten groeit dan ook. Naast de FalcoIon met oplaadpunten hebben nog meer fietsenrekken met oplaadpunt in ons assortiment.

Op kleur

De fietsenrekken zijn ontworpen door onze productontwikkelaars en worden ook geproduceerd in onze fabriek in Vriezenveen. De FalcoIons zijn na het thermisch verzinken gepoedercoat in een witte kleur. 

Inrichting buitenruimte appartementencomplex

Wilt u bewoners van uw appartementencomplex, bezoekers van uw bedrijf of instelling ook de gelegenheid bieden om hun fietsen veilig te stallen? Een van onze projectadviseurs helpt u graag verder met uw vraagstuk op het gebied van fietsparkeren! Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Bekijk ons Pinterest bord Buitenterrein Woningbouw om meer projecten te bekijken die Falco heeft uitgevoerd bij nieuwbouw projecten.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!