Back to top
Tawk.to

Fietsparkeren bij nieuw appartementcomplex

Home Projecten Fietsparkeren bij nieuw appartementcomplex

Bij een nieuw appartementengebouw in Zoeterwoude heeft Falco fietsenrekken geplaatst zodat bewoners en bezoekers hun fietsen netjes kunnen parkeren.

Fietsenrek FalcoIon

In totaal zijn er 35 fietsenstandaards geplaatst in de nabijheid van het appartementencomplex. De FalcoIon is een fietsparkeersysteem met 1 lage en 1 hoge plaats en voorvorksysteem. Het voorvorksysteem is de oplossing voor het praktisch en voorwiel vriendelijk stallen van de fiets. De FalcoIon is ook voorzien van een aanbindbeugel met oog om de fiets met een (ketting)slot te bevestigen. Zo kan de fiets veilig geparkeerd worden.

Fietsstandaard met oplaadpunt

Er is ook een FalcoIon fietsenrek met geïntegreerde oplaadpunten om e-bikes op te laden. E-bikes zijn ontzettend populair en de vraag naar fietsenrekken met oplaadpunten groeit dan ook. Naast de FalcoIon met oplaadpunten hebben nog meer fietsenrekken met oplaadpunt in ons assortiment.

Op kleur

De fietsenrekken zijn ontworpen door onze productontwikkelaars en worden ook geproduceerd in onze fabriek in Vriezenveen. De FalcoIons zijn na het thermisch verzinken gepoedercoat in een witte kleur. 

Inrichting buitenruimte appartementencomplex

Wilt u bewoners van uw appartementencomplex, bezoekers van uw bedrijf of instelling ook de gelegenheid bieden om hun fietsen veilig te stallen? Een van onze projectadviseurs helpt u graag verder met uw vraagstuk op het gebied van fietsparkeren! Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Bekijk ons Pinterest bord Buitenterrein Woningbouw om meer projecten te bekijken die Falco heeft uitgevoerd bij nieuwbouw projecten.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!