Back to top
Tawk.to

Fietsparkeren bij Fins ziekenhuis

Home Projecten Fietsparkeren bij Fins ziekenhuis

In het Finse ziekenhuis Hyvinkää heeft onze partner Elpac een transparante fietsoverkapping geplaatst waar ziekenhuis medewerkers hun fietsen veilig en droog kunnen stallen. In de overkapping staan fietsenrekken met aanbindbeugel. Tevens staat er een FalcoFix die hulp biedt bij kleine mankementen aan de fiets. De overkapping is voorzien van automatische schuifdeuren die medewerkers kunnen bedienen met hun persoonlijke druppel.

Robuuste fietsoverkapping

De FalcoScandic is een transparante, robuuste fietsoverkapping die door Falco's ontwerpteam in Vriezenveen speciaal ontworpen voor onze partners in gebieden met een hoge sneeuwlast. De maximale belasting van deze robuuste overkapping bedraagt 200 kg/m2.

Het dak van FalcoScandic bestaat uit aluzinc profielplaten. De wanden van de overkapping bestaan uit veiligheidsglas. De sterke constructie van deze fietsoverkapping bestaat geheel uit staal. Het staal is thermisch verzinkt en is gepoedercoat in een donkere kleur. De overkapping is geplaatst op een betonplaat. Deze manier van funderen wordt vaak gebruikt in het buitenland. In Nederland wordt meestal gebruik gemaakt van speciale fundatieblokken.

Fietsenrek met aanbindvoorziening

De ziekenhuis medewerkers kunnen hun fietsen stallen in de fietsenrekken Ideaal 2.0. Het betreft de enkelzijdige variant met hoog/ laag plaatsen. Tussen de hoog/laag plaatsen bevind zich een aanbindbeugel, hiermee kan de fiets extra beveiligd worden middels een slot.

Extra service met FalcoFiks 2.0 fietsreparatiezuil

De FalcoFiks is een mooie service die werknemers kunnen bieden aan werknemers. De FalcoFiks 2.0 is voorzien van basisgereedschap om kleine reparaties en aanpassingen aan de fiets snel en makkelijk zelf uit te voeren. 

Advies

Voor een goed beeld van de overkapping geplaatst in Finland, bekijk deze video:

Uw bezoekers of werknemers ook goede gelgenheid geven om fietsen veilig en droog te parkeren? Onze projectadviseurs denken graag mee welke overkapping en wel fietsenrek geschikt is voor uw locatie. Doordat wij alles in eigen beheer doen ( ontwerp, productie) is het ook mogelijk om op maat iets te realiseren. 

Neem contact op onze verkoop afdeling via info@falco.nl of (0546) 55 44 44.

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!