Back to top
Tawk.to

Inrichting fietsenkelder Duitse campus

Home Projecten Inrichting fietsenkelder Duitse campus

Falco heeft een fietsenkelder in het  Weisses Quartier ingericht met diverse fietsenrekken, waaronder etagerekken. Alle soorten fietsenrekken zijn voorzien van een oplaadpaal. Het Weisses Quartier is een modern kantorencampus in München, Duitsland. Het complex is verbouwd tot een duurzame en flexibele werkomgeving.

Dubbellaagse fietsenrekken

In de inpandinge fietsenkelder staan een aantal enkelzijdige etagerekken FalcoLevel Premium+ geplaatst, waar plaats is voor 40 fietsen. Er zijn 20 oplaadpunten geplaatst zodat e-bikes opgeladen kunnen worden. Door het gebruik van etagerekken wordt de ruimte effcient benut.

Fietsenrek Ideaal 2.0 met oplaadpunt

Naast de etagerekken zijn er ook enkelzijdige fietsenrekken van het model Ideaal 2.0 geplaatst. In totaal kunnen er 17 fietsen worden geparkeerd in deze fietsenrekken, waarbij een groot deel van deze fietsenrekken  een oplaad- en aanbindvoorziening heeft.

Inrichting fietsenkelders

Hulp nodig bij de inrichting van een grote ondergrondse fietsenstalling? Wij denken graag mee, inmiddels hebben we jarenlange ervaring en zijn er al heel wat fietsenkelders voor appartementencomplexen en bedrijven ingericht met Falco producten, zoals onlangs de fietsenkelder bij Booking.com,

Ons Technisch Bureau, verantwoordelijk voor het ontwerpen en tekenen, adviseert graag hoe de beschikbare ruimte het meest effcient ingericht kan worden. Op onze website in het gele blok Informatie & Downloads kan een Revit tekening worden aangevraagd. Tevens is er een plaatsingsplan beschikbaar.

Op ons Pinterest bord "Bedrijventerein inrichten" zijn een groot aantal projecten te zien die we voor verschillende bedrijven hebben uitgevoerd. Naast fietsparkeren kunt u bij ons ook terecht voor straatmeubilair voor een dakterras of voor een overkapping naast het gebouw.

Via de chat op de website kunnen er tijdens werktijden ook vragen beantwoord worden. Uiteraard zijn we ook telefonisch bereikbaar ( (0546) 55 44 44) of via email info@falco.nl. Tot slot kan ook het contactformulier worden ingevuld.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!