Back to top
Tawk.to

Inrichting fietsenkelder Duitse campus

Home Projecten Inrichting fietsenkelder Duitse campus

Falco heeft een fietsenkelder in het  Weisses Quartier ingericht met diverse fietsenrekken, waaronder etagerekken. Alle soorten fietsenrekken zijn voorzien van een oplaadpaal. Het Weisses Quartier is een modern kantorencampus in München, Duitsland. Het complex is verbouwd tot een duurzame en flexibele werkomgeving.

Dubbellaagse fietsenrekken

In de inpandinge fietsenkelder staan een aantal enkelzijdige etagerekken FalcoLevel Premium+ geplaatst, waar plaats is voor 40 fietsen. Er zijn 20 oplaadpunten geplaatst zodat e-bikes opgeladen kunnen worden. Door het gebruik van etagerekken wordt de ruimte effcient benut.

Fietsenrek Ideaal 2.0 met oplaadpunt

Naast de etagerekken zijn er ook enkelzijdige fietsenrekken van het model Ideaal 2.0 geplaatst. In totaal kunnen er 17 fietsen worden geparkeerd in deze fietsenrekken, waarbij een groot deel van deze fietsenrekken  een oplaad- en aanbindvoorziening heeft.

Inrichting fietsenkelders

Hulp nodig bij de inrichting van een grote ondergrondse fietsenstalling? Wij denken graag mee, inmiddels hebben we jarenlange ervaring en zijn er al heel wat fietsenkelders voor appartementencomplexen en bedrijven ingericht met Falco producten, zoals onlangs de fietsenkelder bij Booking.com,

Ons Technisch Bureau, verantwoordelijk voor het ontwerpen en tekenen, adviseert graag hoe de beschikbare ruimte het meest effcient ingericht kan worden. Op onze website in het gele blok Informatie & Downloads kan een Revit tekening worden aangevraagd. Tevens is er een plaatsingsplan beschikbaar.

Op ons Pinterest bord "Bedrijventerein inrichten" zijn een groot aantal projecten te zien die we voor verschillende bedrijven hebben uitgevoerd. Naast fietsparkeren kunt u bij ons ook terecht voor straatmeubilair voor een dakterras of voor een overkapping naast het gebouw.

Via de chat op de website kunnen er tijdens werktijden ook vragen beantwoord worden. Uiteraard zijn we ook telefonisch bereikbaar ( (0546) 55 44 44) of via email info@falco.nl. Tot slot kan ook het contactformulier worden ingevuld.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!