Back to top
Tawk.to

Fietsparkeren bij busstation in Emmeloord

Home Projecten Fietsparkeren bij busstation in Emmeloord

In opdracht van de gemeente Noordoostpolder heeft Falco gezorgd dat er 376 fietsen geparkeerd kunnen worden bij het busstation in Emmeloord.

Fietsenrek Ideaal2.0

De Gemeente Emmeloord heeft gekozen voor dubbelzijdig fietsenrek Ideaal 2.0Door de hart-op-hart afstand van 20 cm tussen de wielbeugels zorgt dit dubbelzijdige fietsenrek voor voldoende parkeerruimte tussen de fietsen. Dit verlaagt het risico dat fietsen verstrengeld raken. Door de afronding van de liggers van het fietsenrek, is er minder vuilophoping in en rondom het fietsenrek. De omgeving is dus eenvoudiger schoon te maken en dat zorgt voor lagere onderhoudskosten!Ideaal 2.0 serie is geschikt voor alle soorten voorwielen met een banddikte tot 55 mm.

Materiaal

De Falco Ideaal 2.0 is gemaakt van thermisch verzinkt staal. De hulzen op de wielklem zijn gemaakt van rubber.

Kleur

De fietsenrekken zijn gepoedercoat in een zwarte kleur. Het poedercoaten gebeurt net als de productie van onze fietsenrekken, overkappingen, verkeersvoorzieningen en straatmeubilair in onze eigen fabriek in Vriezenveen.

Webshop

In de Falco webshop zijn de Ideaal2.0 fietsenrekken eenvoudig te bestellen, wel zo makkelijk! Gratis verzending boven de 500 euro en u hoeft niet vooraf te betalen.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!