Back to top
Tawk.to

Fietsparkeren bij busstation in Emmeloord

Home Projecten Fietsparkeren bij busstation in Emmeloord

In opdracht van de gemeente Noordoostpolder heeft Falco gezorgd dat er 376 fietsen geparkeerd kunnen worden bij het busstation in Emmeloord.

Fietsenrek Ideaal2.0

De Gemeente Emmeloord heeft gekozen voor dubbelzijdig fietsenrek Ideaal 2.0Door de hart-op-hart afstand van 20 cm tussen de wielbeugels zorgt dit dubbelzijdige fietsenrek voor voldoende parkeerruimte tussen de fietsen. Dit verlaagt het risico dat fietsen verstrengeld raken. Door de afronding van de liggers van het fietsenrek, is er minder vuilophoping in en rondom het fietsenrek. De omgeving is dus eenvoudiger schoon te maken en dat zorgt voor lagere onderhoudskosten!Ideaal 2.0 serie is geschikt voor alle soorten voorwielen met een banddikte tot 55 mm.

Materiaal

De Falco Ideaal 2.0 is gemaakt van thermisch verzinkt staal. De hulzen op de wielklem zijn gemaakt van rubber.

Kleur

De fietsenrekken zijn gepoedercoat in een zwarte kleur. Het poedercoaten gebeurt net als de productie van onze fietsenrekken, overkappingen, verkeersvoorzieningen en straatmeubilair in onze eigen fabriek in Vriezenveen.

Webshop

In de Falco webshop zijn de Ideaal2.0 fietsenrekken eenvoudig te bestellen, wel zo makkelijk! Gratis verzending boven de 500 euro en u hoeft niet vooraf te betalen.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!