Back to top
Tawk.to

Fietsparkeren aan de Sloterplas

Home Projecten Fietsparkeren aan de Sloterplas

JSB Infra BV was namens de gemeente Amsterdam op zoek naar fietsaanleunbeugels die geplaatst moesten worden aan de Zuidwest Oever van de Sloterplas. Falco kon aan die behoefte voldoen en leverde 40 RVS aanleunbeugels met tussenbuis. Ter hoogte van Grand Café Sloterplas kunnen bezoekers en wandelaars nu hun fietsen en scooters ordelijk en veilig stallen. De tussenbuis is perfect om fietsen met een kabel- of kettingslot aan te bevestigen. Een voordeel ten opzichte van de traditionele fietsenrekken is dat bij de aanleunbeugels elke soort fiets, ook bijvoorbeeld kratfietsen, geparkeerd kunnen worden. Door de onderlinge afstand tussen de beugels kunnen scooterrijders ook gebruik maken van de aanleunbeugels.

RVS

Fietsaanleunbeugels, ook wel fietsparkeerbeugels of fietsnietjes genoemd zijn bij Falco in verschillende materialen, vormen en afmetingen verkrijgbaar. JSB Infra koos voor een chique en kwalitatief hoge uitstraling en bestelde 40 stuks RVS aanleunbeugels met tussenbuis met een diameter van Ø 48,3 mm. De gekozen kwaliteit voor Falco’s eigen roestvaststalen producten is RVS 304.  RVS is onderhoudsarm, roestvast en oerdegelijk.

Op maat

Falco kan voor elke plek of locatie een plan op maat adviseren voor architect, gemeente, bedrijf, instelling etc.. Falco heeft fietsaanleunbeugels, standaard fietsenrekken, maar ook etage-fietsenrekken en fietskluizen. Om het fietsen te stimuleren is het belangrijk een fietsvriendelijke omgeving te creëren. Niet alleen door fietspaden en fietsparkeervoorzieningen maar ook met Falco’s fietsmarketingproducten, zoals de FalcoIon fietsstandaard voor e-bikes en de fietsreparatiezuil FalcoFix 2.0.
Wilt u een eigen ontwerp realiseren? Dat is ook mogelijk bij Falco. Wij adviseren u graag over haalbaarheid, realisatie en veiligheid en geven u praktische tips. Falco heeft allerlei fietsparkeersystemen voor allerlei locaties waarmee op verschillende manieren diverse fietsen geparkeerd kunnen worden. Van design tot functionaliteit!

Advies

Falco heeft al meer dan 65 jaar ervaring met fietsparkeren. De expertise, mogelijkheid tot eigen ontwerp en productie onder eigen dak biedt veel mogelijkheden om een passende fietsparkeervoorziening te maken. Falco's projectadviseurs geven u graag advies, ook op locatie. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze projectadviseurs via 0546 55 44 44 of via info@falco.nl.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!