Back to top
Tawk.to

Fietsparkeersystemen voor centrum Breda

Home Projecten Fietsparkeersystemen voor centrum Breda

Falco is sinds haar oprichting al vrij snel begonnen met rijwielrekken, in de volksmond fietsenrek genoemd. In al die jaren hebben we ons dan ook ontwikkeld in marktleider in fietsparkeervoorzieningen. En als ontwerper en producent maken we ook graag een fietsparkeersysteem op maat, zoals voor de gemeente Breda.

De fietsparkeersystemen die o.a. hier worden ingezet, produceert Falco op de hoofdvestiging in Vriezenveen. Voor de gemeente Breda maakten we voor diverse locaties in het centrum ongeveer 600 fietsaanleunbeugels. 

De fietsaanleunbeugel voor Breda bestaat uit drie uitvoeringen; een lengte van 100 / 150 en 180 cm. Met betonvoeten wordt er gezorgd voor een stevige verankering in de grond (onder straatniveau). De beugel heeft een hoogte van 115 cm en is stevig genoeg om de fiets extra te bevestigen met bijvoorbeeld een kettingslot. Ook de afstand tussen de fietsleunbeugels is van belang, zo kunnen er ook aangepaste fietsen hier tussen parkeren. 

Meer op maat fietsparkeersystemen 

In Breda richtte Falco al eerder de Parkeergarage Concordia in met de fietsparkeersystemen Ideaal 2.0 en FalcoIon . Met Falco's expertise en ervaring rondom het fietsparkeren heeft u altijd een passende oplossing voor uw fietsparkeerprobleem. 

Falco heeft naast fietsleunbeugels en fietsenrekken, allerlei fietsparkeersystemen waarmee een passende inrichting gezocht kan worden. Van etage-fietsenrekken tot systemen met een oplaadpunt voor elektrische fietsen; de FalcoIon. 

Advies op locatie? 

Wilt u een productadviseur bij u op locatie voor advies ten aanzien van benodigde fietsparkeervoorzieningen? Neem dan contact op met Falco via 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!