Back to top
Tawk.to

Fietsparkeersystemen voor centrum Breda

Home Projecten Fietsparkeersystemen voor centrum Breda

Falco is sinds haar oprichting al vrij snel begonnen met rijwielrekken, in de volksmond fietsenrek genoemd. In al die jaren hebben we ons dan ook ontwikkeld in marktleider in fietsparkeervoorzieningen. En als ontwerper en producent maken we ook graag een fietsparkeersysteem op maat, zoals voor de gemeente Breda.

De fietsparkeersystemen die o.a. hier worden ingezet, produceert Falco op de hoofdvestiging in Vriezenveen. Voor de gemeente Breda maakten we voor diverse locaties in het centrum ongeveer 600 fietsaanleunbeugels. 

De fietsaanleunbeugel voor Breda bestaat uit drie uitvoeringen; een lengte van 100 / 150 en 180 cm. Met betonvoeten wordt er gezorgd voor een stevige verankering in de grond (onder straatniveau). De beugel heeft een hoogte van 115 cm en is stevig genoeg om de fiets extra te bevestigen met bijvoorbeeld een kettingslot. Ook de afstand tussen de fietsleunbeugels is van belang, zo kunnen er ook aangepaste fietsen hier tussen parkeren. 

Meer op maat fietsparkeersystemen 

In Breda richtte Falco al eerder de Parkeergarage Concordia in met de fietsparkeersystemen Ideaal 2.0 en FalcoIon . Met Falco's expertise en ervaring rondom het fietsparkeren heeft u altijd een passende oplossing voor uw fietsparkeerprobleem. 

Falco heeft naast fietsleunbeugels en fietsenrekken, allerlei fietsparkeersystemen waarmee een passende inrichting gezocht kan worden. Van etage-fietsenrekken tot systemen met een oplaadpunt voor elektrische fietsen; de FalcoIon. 

Advies op locatie? 

Wilt u een productadviseur bij u op locatie voor advies ten aanzien van benodigde fietsparkeervoorzieningen? Neem dan contact op met Falco via 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!