Back to top
Tawk.to

Fietsparkeersystemen voor centrum Breda

Home Projecten Fietsparkeersystemen voor centrum Breda

Falco is sinds haar oprichting al vrij snel begonnen met rijwielrekken, in de volksmond fietsenrek genoemd. In al die jaren hebben we ons dan ook ontwikkeld in marktleider in fietsparkeervoorzieningen. En als ontwerper en producent maken we ook graag een fietsparkeersysteem op maat, zoals voor de gemeente Breda.

De fietsparkeersystemen die o.a. hier worden ingezet, produceert Falco op de hoofdvestiging in Vriezenveen. Voor de gemeente Breda maakten we voor diverse locaties in het centrum ongeveer 600 fietsaanleunbeugels. 

De fietsaanleunbeugel voor Breda bestaat uit drie uitvoeringen; een lengte van 100 / 150 en 180 cm. Met betonvoeten wordt er gezorgd voor een stevige verankering in de grond (onder straatniveau). De beugel heeft een hoogte van 115 cm en is stevig genoeg om de fiets extra te bevestigen met bijvoorbeeld een kettingslot. Ook de afstand tussen de fietsleunbeugels is van belang, zo kunnen er ook aangepaste fietsen hier tussen parkeren. 

Meer op maat fietsparkeersystemen 

In Breda richtte Falco al eerder de Parkeergarage Concordia in met de fietsparkeersystemen Ideaal 2.0 en FalcoIon . Met Falco's expertise en ervaring rondom het fietsparkeren heeft u altijd een passende oplossing voor uw fietsparkeerprobleem. 

Falco heeft naast fietsleunbeugels en fietsenrekken, allerlei fietsparkeersystemen waarmee een passende inrichting gezocht kan worden. Van etage-fietsenrekken tot systemen met een oplaadpunt voor elektrische fietsen; de FalcoIon. 

Advies op locatie? 

Wilt u een productadviseur bij u op locatie voor advies ten aanzien van benodigde fietsparkeervoorzieningen? Neem dan contact op met Falco via 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!