Back to top
Tawk.to

Fietsoverkappingen voor kantoorpand Victory Building

Home Projecten Fietsoverkappingen voor kantoorpand Victory Building

Kantoorpersoneel werkzaam in The Victory Building kunen tegenwoordig hun fietsen en scooters parkeren in 1 van de twee nieuwe fietsoverkappingen die Falco heeft geplaatst. Het betreft een FalcoLok en FalcoZan overkapping, met in totaal bijna 100 plaatsen om fietsen veilig en droog te parkeren.

FalcoLok fietsoverkapping

De FalcoLok 500 fietsoverkapping is een gesloten overkapping, de wanden zijn bekleed met FSC® hardhouten open latten. De stalen delen van de overkapping zijn gepoedercoat in een zwart grijze kleur.
De overkapping is voorzien van een deur met elektronische dagschootontgrendelaar. en mechanische deurdranger. De deur wordt bediend met een vaste knop aan de buitenzijde van de overkapping. Aan de binnenkant van de overkapping is een aluminium kruk die zorgt voor bediening van de deur.

FalcoZan fietsoverkapping

De FalcoZan fietsoverkapping is geplaatst op stelcon platen. De overkapping is strak naast het kantoor gezet en bevat geen achterwand en de voorzijde is compleet open. De kopwanden bestaan uit FSC® hardhout en net zoals bij de FalcoLok overkapping zijn de stalen delen in een zwartgrijze kleur gepoedercoat. het dak is gemaakt van aluzinc profielplaten.

Fietsenrekken

In de twee overkappingen zijn verschillende soorten fietsenrekken geplaatst. Enkelzijdige FalcoSound fietsenrekken met 4,5 en 6 plekken zijn geplaatst in de FalcoZan overkapping. In de FalcoLok overkapping zijn etagerekken geplaatst, omdat het hier belangrijk was dat er veel fietsen geparkeerd konden worden op een relatief klein oppervlak. Door het dubbellaagse fietsparkeersysteem FalcoLevel Premium+ in te zetten kunnen er 2 keer zo veel fietsen geparkeerd worden.

Advies fietsparkeren

Op zoek naar een goede fietsparkeeroplossing voor bij uw kantoorpand, bedrijf, winkel, school of appartementengebouw? 

Een van onze projectadviseurs komt graag bij u langs.Mail ons op info@falco.nl, bel naar 0546 55 44 44,of chat via de website met ons.

 

Advies
Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!