Back to top
Tawk.to

Fietsoverkappingen voor kantoorpand Victory Building

Home Projecten Fietsoverkappingen voor kantoorpand Victory Building

Kantoorpersoneel werkzaam in The Victory Building kunen tegenwoordig hun fietsen en scooters parkeren in 1 van de twee nieuwe fietsoverkappingen die Falco heeft geplaatst. Het betreft een FalcoLok en FalcoZan overkapping, met in totaal bijna 100 plaatsen om fietsen veilig en droog te parkeren.

FalcoLok fietsoverkapping

De FalcoLok 500 fietsoverkapping is een gesloten overkapping, de wanden zijn bekleed met FSC® hardhouten open latten. De stalen delen van de overkapping zijn gepoedercoat in een zwart grijze kleur.
De overkapping is voorzien van een deur met elektronische dagschootontgrendelaar. en mechanische deurdranger. De deur wordt bediend met een vaste knop aan de buitenzijde van de overkapping. Aan de binnenkant van de overkapping is een aluminium kruk die zorgt voor bediening van de deur.

FalcoZan fietsoverkapping

De FalcoZan fietsoverkapping is geplaatst op stelcon platen. De overkapping is strak naast het kantoor gezet en bevat geen achterwand en de voorzijde is compleet open. De kopwanden bestaan uit FSC® hardhout en net zoals bij de FalcoLok overkapping zijn de stalen delen in een zwartgrijze kleur gepoedercoat. het dak is gemaakt van aluzinc profielplaten.

Fietsenrekken

In de twee overkappingen zijn verschillende soorten fietsenrekken geplaatst. Enkelzijdige FalcoSound fietsenrekken met 4,5 en 6 plekken zijn geplaatst in de FalcoZan overkapping. In de FalcoLok overkapping zijn etagerekken geplaatst, omdat het hier belangrijk was dat er veel fietsen geparkeerd konden worden op een relatief klein oppervlak. Door het dubbellaagse fietsparkeersysteem FalcoLevel Premium+ in te zetten kunnen er 2 keer zo veel fietsen geparkeerd worden.

Advies fietsparkeren

Op zoek naar een goede fietsparkeeroplossing voor bij uw kantoorpand, bedrijf, winkel, school of appartementengebouw? 

Een van onze projectadviseurs komt graag bij u langs.Mail ons op info@falco.nl, bel naar 0546 55 44 44,of chat via de website met ons.

 

Advies
Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!