Back to top
Tawk.to

Fietsoverkapping voor Crucell met tralie en perfo

Home Projecten Fietsoverkapping voor Crucell met tralie en perfo

Na meerdere overkappingen geleverd te hebben, leverde Falco wederom een nieuwe fietsoverkapping aan Crucell. En op maat gemaakt!

Op basis van de FalcoLok 500 overkapping (wordt vaak ingezet als fietsenstalling) is deze overkapping met traliepanelen uitgevoerd en aan één zijde opengelaten.

De opening die is ontstaan tussen de heg en fietsoverkapping wordt  afgesloten door het traliehekwerk te verlengen. De zijkant is afgesloten door geperforeerde platen te gebruiken. De kopwanden bestaan uit traliepanelen.

Fietsoverkapping met deuren op maat

Er zijn 2 deuren geplaatst met een draairichting naar links. De dagmaat is 135 cm. Verder zijn de deuren aangepast om geschikt te maken voor een elektrische dagschootontgrendelaar en deurdranger.

Achter de deurkruk is een afscherming gemonteerd die voorkomt dat de deur van buiten wordt geopend.

De overkapping bestaat uit een thermisch verzinkte staalconstructie en is optioneel gepoedercoat in RAL 7016, kleur antracietgrijs.

Afmetingen fietsoverkapping

  • Breedte ca. 3000 cm
  • Diepte ca. 550 cm
  • Hoogte ca. 210/ 225 cm

Geplaatste fietsenrekken:

Het Ideaal fietsenrek voor 6 en 8 plaatsen en speciaal voor racefietsen zijn er 5 aanbindbeugels geplaatst. Gebruiksvriendelijke fietsenrekken- en beugels waarbij de fietser zijn of haar fiets makkelijk en diefstalveilig  kan stallen.

Op de Ideaal is het FietsParKeur verleend.

Meer informatie en foto’s over deze producten?

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!