Back to top
Tawk.to

Fietsoverkapping voor Crucell met tralie en perfo

Home Projecten Fietsoverkapping voor Crucell met tralie en perfo

Na meerdere overkappingen geleverd te hebben, leverde Falco wederom een nieuwe fietsoverkapping aan Crucell. En op maat gemaakt!

Op basis van de FalcoLok 500 overkapping (wordt vaak ingezet als fietsenstalling) is deze overkapping met traliepanelen uitgevoerd en aan één zijde opengelaten.

De opening die is ontstaan tussen de heg en fietsoverkapping wordt  afgesloten door het traliehekwerk te verlengen. De zijkant is afgesloten door geperforeerde platen te gebruiken. De kopwanden bestaan uit traliepanelen.

Fietsoverkapping met deuren op maat

Er zijn 2 deuren geplaatst met een draairichting naar links. De dagmaat is 135 cm. Verder zijn de deuren aangepast om geschikt te maken voor een elektrische dagschootontgrendelaar en deurdranger.

Achter de deurkruk is een afscherming gemonteerd die voorkomt dat de deur van buiten wordt geopend.

De overkapping bestaat uit een thermisch verzinkte staalconstructie en is optioneel gepoedercoat in RAL 7016, kleur antracietgrijs.

Afmetingen fietsoverkapping

  • Breedte ca. 3000 cm
  • Diepte ca. 550 cm
  • Hoogte ca. 210/ 225 cm

Geplaatste fietsenrekken:

Het Ideaal fietsenrek voor 6 en 8 plaatsen en speciaal voor racefietsen zijn er 5 aanbindbeugels geplaatst. Gebruiksvriendelijke fietsenrekken- en beugels waarbij de fietser zijn of haar fiets makkelijk en diefstalveilig  kan stallen.

Op de Ideaal is het FietsParKeur verleend.

Meer informatie en foto’s over deze producten?

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!