Back to top
Tawk.to

Fietsoverkapping op maat voor Universiteit Nyenrode

Home Projecten Fietsoverkapping op maat voor Universiteit Nyenrode

Bij Het Koetshuis op het buitenterrein van Nyenrode Business Univeristy heeft Falco een fraaie fietsenberging geplaatst. Dit is de derde overkapping die geplaatst is op de Campus, er staan al twee soortgelijke fietsenstallingen bij Nyenrode.

Fietsoverkapping op maat

Deze op maat gemaakte fietsoverkapping is gebaseerd op overkapping FalcoLok. De totale breedte van de overkapping is bijna 14 meter.

Het dak van de fietsoverkapping bestaat uit een  stalen dakframe met een stalen goot en stalen aluzinc profielplaten. De afwatering gaat via stalen afvoeren.

Voor de bekleding rondom is gekozen voor open belatting FSC® gecertificeerd hardhout in drie verschillende breedtematen, doorlopend voor dakrand en afgewerkt met een alu u-profiel.

De overkapping is voorzien van 2 deuren met dranger en een slot.

De gehele overkapping is gemonteerd op betonplaten.

Verlichting

Onze monteurs hebben LED verlichting  geïnstalleerd in de fietsoverkapping volgens een vooraf door Falco gemaakt lichtplan.

Advies

Op zoek naar een geschikte fietsoverkapping voor uw bedrijf, school of instelling? Onze projectadviseurs denken graag met u mee! Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!