Back to top
Tawk.to

Fietsoverkapping met traliepaneel

Home Projecten Fietsoverkapping met traliepaneel

Op het schoolplein van basisschool De Architect in Almere is een fietsoverkapping geplaatst met traliepaneel als wandbekleding.  In de overkapping staan fietsenrekken om fietsen netjes te parkeren.

Overkapping op maat met traliepaneel

Falco overkappingen zijn verkrijgbaar met verschillende soorten wandbekleding. Deze school heeft gekozen voor een overkapping met een stalen frame,  rondom bekleed met dubbelstaafs traliepaneel. De fietsenstalling heeft afmetingen van 500 cm x 250 cm en een hoogte van 210 cm. Het dak is van aluzinc profielplaten. De overkapping is voorzien van een afsluitbare deur.

In de de wandbekleding van overkappingen heeft Falco een ruim aanbod. Ook combinaties van deze materialen in één overkapping zijn mogelijk. Bijvoorbeeld een hardhouten belatting gecombineerd met traliepanelen. Of polycarbonaat met hardhouten belatting en polycarbonaat platen met perfo plaat bijvoorbeeld.

Fietsenrekken Ideaal 2.0

In de overkapping staan Ideaal 2.0 fietsenrekkenIdeaal 2.0 serie is geschikt voor alle soorten voorwielen met een banddikte tot 55 mm en voldoet aan het FietsParKeur voor afgesloten ruimtes.

Advies

Interesse in een overkapping? Onze projectadviseurs denken graag met u mee, bijvoorbeeld via een Teams gesprek. Naast ons ruime assortiment is het ook mogelijk om een overkapping op maat te ontwikkelen in samenwerking met onze productontwerpers.

Maak een afspraak via 0546 55 44 44 of email naar info@falco.nl.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!