Back to top
Tawk.to

Fietsoverkapping met traliepaneel

Home Projecten Fietsoverkapping met traliepaneel

Op het schoolplein van basisschool De Architect in Almere is een fietsoverkapping geplaatst met traliepaneel als wandbekleding.  In de overkapping staan fietsenrekken om fietsen netjes te parkeren.

Overkapping op maat met traliepaneel

Falco overkappingen zijn verkrijgbaar met verschillende soorten wandbekleding. Deze school heeft gekozen voor een overkapping met een stalen frame,  rondom bekleed met dubbelstaafs traliepaneel. De fietsenstalling heeft afmetingen van 500 cm x 250 cm en een hoogte van 210 cm. Het dak is van aluzinc profielplaten. De overkapping is voorzien van een afsluitbare deur.

In de de wandbekleding van overkappingen heeft Falco een ruim aanbod. Ook combinaties van deze materialen in één overkapping zijn mogelijk. Bijvoorbeeld een hardhouten belatting gecombineerd met traliepanelen. Of polycarbonaat met hardhouten belatting en polycarbonaat platen met perfo plaat bijvoorbeeld.

Fietsenrekken Ideaal 2.0

In de overkapping staan Ideaal 2.0 fietsenrekkenIdeaal 2.0 serie is geschikt voor alle soorten voorwielen met een banddikte tot 55 mm en voldoet aan het FietsParKeur voor afgesloten ruimtes.

Advies

Interesse in een overkapping? Onze projectadviseurs denken graag met u mee, bijvoorbeeld via een Teams gesprek. Naast ons ruime assortiment is het ook mogelijk om een overkapping op maat te ontwikkelen in samenwerking met onze productontwerpers.

Maak een afspraak via 0546 55 44 44 of email naar info@falco.nl.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!