Back to top
Tawk.to

Fietsoverkapping met perfoplaten wandbekleding voor bedrijf

Home Projecten Fietsoverkapping met perfoplaten wandbekleding voor bedrijf

Op het buitenterrein van Intellidata in Heemskerk is tussen twee bedrijfspanden een fietsoverkapping gecreëerd. 

Overkapping FalcoLok

Deze FalcoLok overkapping heeft een breedte van 581 cm en een diepte van 398 cm. Het dak bestaat uit stalen aluzinc profielplaten. Voor de wandbekleding is gekozen voor stalen vlakke perfoplaten, gepoedercoat in RAL 7026.

Een wand van de overkapping is voorzien van een brede deur, met mechanische deurdranger en elektronische dagschrootontgrendelaar.

Advies over welke fietsenstalling het beste bij uw bedrijf past? Onze projectadviseurs denken graag mee over een goede oplossing. Ons assortiment overkappingen en fietsenrekken is erg groot. Niet wat u wenst in ons standaard assortiment? We beschikken over een eigen ontwerp afdeling en produceren met moderne productiefaciliteiten in eigen huis, en kunnen relatief eenvoudig producten op maat realiseren.

Bel 0546 55 44 44, stuur een bericht naar info@falco.nl of vul het contact formulier in op de website!

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!