Back to top
Tawk.to

Fietsoverkapping met perfoplaten wandbekleding voor bedrijf

Home Projecten Fietsoverkapping met perfoplaten wandbekleding voor bedrijf

Op het buitenterrein van Intellidata in Heemskerk is tussen twee bedrijfspanden een fietsoverkapping gecreëerd. 

Overkapping FalcoLok

Deze FalcoLok overkapping heeft een breedte van 581 cm en een diepte van 398 cm. Het dak bestaat uit stalen aluzinc profielplaten. Voor de wandbekleding is gekozen voor stalen vlakke perfoplaten, gepoedercoat in RAL 7026.

Een wand van de overkapping is voorzien van een brede deur, met mechanische deurdranger en elektronische dagschrootontgrendelaar.

Advies over welke fietsenstalling het beste bij uw bedrijf past? Onze projectadviseurs denken graag mee over een goede oplossing. Ons assortiment overkappingen en fietsenrekken is erg groot. Niet wat u wenst in ons standaard assortiment? We beschikken over een eigen ontwerp afdeling en produceren met moderne productiefaciliteiten in eigen huis, en kunnen relatief eenvoudig producten op maat realiseren.

Bel 0546 55 44 44, stuur een bericht naar info@falco.nl of vul het contact formulier in op de website!

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!