Back to top
Tawk.to

Fietsoverkapping met extra gedeelte voor Gemeente Goeree-Overflakkee

Home Projecten Fietsoverkapping met extra gedeelte voor Gemeente Goeree-Overflakkee

Op het buitenterrein van de Gemeente Goeree-Overflakkee heeft Falco een fietsoverkapping geplaatst met een een extra rokersruimte. In de binnenkant van het rokersgedeelte is een asbak aan de wand gemonteerd.

Combi overkapping voor fietsparkeren en roken

De fietsoverkapping die geplaatst is bij het gemeentehuis is een combi overkapping FalcoLok 500 bestaand uit een beginvak, 2 aanbouwvakken en een rokersruimte van 250 cm x 200 cm. De constructie is opgebouwd uit stalen dakframes. Deze kenmerkt zich door een rondom lopende goot en een fraaie boei van 15 cm hoog. het dak bestaat uit aluzinc profielplaten en als wandbekleding is gekozen voor FSC® gecertificeerd hardhout. Het rokersgedeelte is geplaatst aan de lange zijde van de fietsenstalling en is aan 2 zijdes bekleed met FSC® gecertificeerd hardhout. De overkapping is voorzien van 2 enkele deuren met elektrische dagschrootontgrendelaar., zelfsluitend met deurdranger.

Asbak FalcoSolid

In de rokersruimte is een asbak van het model FalcoSolid geplaatst aan de wand. Het is ook mogelijk om van hetzelfde model een afvalbak te bestellen of om de asbak op een bijpassende staander te zetten. De asbak voor de gemeente Goeree-Overflakkee is thermisch verzinkt, het is ook mogelijk om de asbak te poedercoaten in een gewenste kleur.  De asbak heeft een inhoud van 4 liter en is met een 3-kantsleutel makkelijk te legen.

Advies over fietsparkeren en straatmeubilair

Wenst u advies over fietsoverkappingen, fietsparkeren, straatmeubilair of verkeersvoorzieningen? Falco beschikt over moderne productie faciliteiten en een eigne ontwerp afdeling. Indien we uw gewenste product niet in het assortiment hebben, denken onze projectadviseurs graag met u mee. U kunt via onze website makkelijk een offerte aanvragen via de button in het blauwe vlak rechts in beeld bij de gewenste overkapping. Uiteraard kunt u ook bellen ( (0546) 55 44 44) of mailen (info@falco.nl) met onze afdeling Verkoop.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!