Back to top
Tawk.to

Fietsoverkapping inclusief fietsenrekken met oplaadpunten bij woonzorgcentrum

Home Projecten Fietsoverkapping inclusief fietsenrekken met oplaadpunten bij woonzorgcentrum

Op het buitenterrein van wooncentrum Buitenhof in Haarlem is 1 van onze populairste fietsoverkapping geplaatst. In de fietsoverkapping kunnen e-bikes en scootmobiels worden geparkeerd. Binnenin de overkappingen bevinden zich fietsenrekken met oplaadpunten.

Ruime overkapping

De FalcoLok 500 is een vandalismebestendige fietsenberging. De afmeting van de overkapping is 5 meter bij 8 meter en de hoogte is ruim 2 meter. De open zijde van de overkapping is tegen een muur geplaatst. Drie wanden zijn bekleed met FSC® hardhouten overlapschroten. De deur is geplaatst in het midden van de korte zijde.

Fietsenrek met oplaadpunt voor e-bike

In de fietsoverkapping zijn meerdere enkelzijdige fietsenrekken geplaatst van de serie FalcoSound. Op de FalcoSound fietsenrekken zijn oplaadpalen gemonteerd; het betreft aanbindpalen voorzien van een dubbele oplaadvoorziening. de aanbindpaal zorgt ervoor dat de fietserzijn of haar fiets eenvoudig vast kan zetten met een extra slot.

Advies m.b.t. fietsparkeren

Op zoek naar een geschikte overkapping om fietsen van uw klanten, bezoekers of bewoners in te parkeren? Onze projectadviseurs komen graag langs op locatie om te adviseren over de mogeljkheden die Falco kan bieden. 

Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het ook mogelijk om producten op maat te bestellen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder 1 dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen is het relatief eenvoudig om bestaande standaardproducten iets aan te passen naar wens van de klant of een totaal nieuw product te ontwerpen. Neem contact op met Falco via info@falco.nl, het contactformulier op de website of telefonisch (0546) 55 44 44 voor al uw vragen.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!