Back to top
Tawk.to

Fietsoverkapping inclusief fietsenrekken met oplaadpunten bij woonzorgcentrum

Home Projecten Fietsoverkapping inclusief fietsenrekken met oplaadpunten bij woonzorgcentrum

Op het buitenterrein van wooncentrum Buitenhof in Haarlem is 1 van onze populairste fietsoverkapping geplaatst. In de fietsoverkapping kunnen e-bikes en scootmobiels worden geparkeerd. Binnenin de overkappingen bevinden zich fietsenrekken met oplaadpunten.

Ruime overkapping

De FalcoLok 500 is een vandalismebestendige fietsenberging. De afmeting van de overkapping is 5 meter bij 8 meter en de hoogte is ruim 2 meter. De open zijde van de overkapping is tegen een muur geplaatst. Drie wanden zijn bekleed met FSC® hardhouten overlapschroten. De deur is geplaatst in het midden van de korte zijde.

Fietsenrek met oplaadpunt voor e-bike

In de fietsoverkapping zijn meerdere enkelzijdige fietsenrekken geplaatst van de serie FalcoSound. Op de FalcoSound fietsenrekken zijn oplaadpalen gemonteerd; het betreft aanbindpalen voorzien van een dubbele oplaadvoorziening. de aanbindpaal zorgt ervoor dat de fietserzijn of haar fiets eenvoudig vast kan zetten met een extra slot.

Advies m.b.t. fietsparkeren

Op zoek naar een geschikte overkapping om fietsen van uw klanten, bezoekers of bewoners in te parkeren? Onze projectadviseurs komen graag langs op locatie om te adviseren over de mogeljkheden die Falco kan bieden. 

Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het ook mogelijk om producten op maat te bestellen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder 1 dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen is het relatief eenvoudig om bestaande standaardproducten iets aan te passen naar wens van de klant of een totaal nieuw product te ontwerpen. Neem contact op met Falco via info@falco.nl, het contactformulier op de website of telefonisch (0546) 55 44 44 voor al uw vragen.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!